επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Χρόνια πολλά στους Νεκτάριους και τις Νεκταρίες που εορτάζουν. Και στους συνέλληνες που σήμερα απεργούν για να ρίξουν… μπομπίδια στην ακρίβεια.

ΑΥΤΗ η απεργία πάει και πίσω το φύλλο της «Π» δυστυχώς, πέφτει και πάνω στην αργία του Αγίου Μηνά.

ΤΕΛΙΚΑ γιατί τα χαλάσανε Μητσοτάκης και Μαρινάκης; Είναι οι παρακολουθήσεις; Είναι το… πέναλτι; Μπα… αυτές είναι οι αφορμές.

ΒΑΛΕ το λιμάνι, βάλε το αέριο, βάλε τα κοιτάσματα και κάτι παραπάνω θα έχεις!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να είναι και κουίζ. Ποιος το είπε: «Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξαρχής και σε αυτές επιμένουμε. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος».

ΝΑΙ,  ΤΟ είπε ο Μαρινάκης, που δείχνει ότι σε αυτή τη φάση δεν θα το τραβήξει. Εκτός κι αν έχει άλλα μηνύματα.

ΤΟ ΛΕΝΕ και ως τεστ! Ποιος επιχειρηματίας   που έχει φτιάξει δικιά του εφημερίδα, έχει αγοράσει το κανάλι   που ήταν στα Τρίκαλα, έχει και δύο κλινικές, έχει αγοράσει και την ΑΕΛ και γνωρίζει κάποιους υπουργούς ή βουλευτές δεν θυμάμαι για το τελευταίο…Ε καλά…

TO ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ο Α. Γεωργιάδης: «Όποιος πει ότι έχει δικό μου ηχητικό είναι προϊόν παράνομης παρακολούθησης και θα του κάνω μήνυση. Ποιος μου λέει ότι δε με παρακολουθεί ο ίδιος ο Βαξεβάνης;».

ΤΟΥΣ ΤΑ χώνει ο Φλωρίδης: «Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, οι απειλές των αριστερών “φίλων του λαού“ ότι θα καταθέσουν πρόταση μομφής για να πέσει ο Μητσοτάκης, μετατράπηκαν σε ικεσίες προς τους Ολιγάρχες να “ρίξουν” τον Μητσοτάκη!»

ΝΑ ΤΑ μας! Ο Έλον Μασκ αγόρασε το Τουίτερ 44 δισ. δολλάρια για να είναι – έτσι έλεγε – πολιτικά ουδέτερο. Και μόλις το πήρε κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει τους ρεπουμπλικανούς!

ΜΕΓΑΛΕ Χριστόφορε! Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένη ελληνική σειρά Maestro του MEGA. Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη θα έρθει στους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει