4η θλάση σε 1,5 χρόνο για τον Τοράλ!

ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΞΑΝΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ-ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΕΪΡΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΕΚ

Για 2η φορά μέσα σε τρεις μήνες και για 4η συνολικά από την ημέρα που ήρθε στον ΟΦΗ ο Γιόν Τοράλ βγαίνει νοκ άουτ με θλάση.

Όσο καλός παίκτης είναι ο Ισπανός τόσο ευπαθής είναι σε τραυματισμούς και δη στους μυικούς αφού μέσα σε 1,5 χρόνο έχει υποστεί 4 θλάσεις που τον έχουν αφήσει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Οι εξετάσεις που έκανε μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό έδειξαν θλάση 1ου βαθμού στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού. Ο Τοράλ θα χάσει και τα δυο ματς που ακολουθούν μέχρι την διακοπή και θα επανέλθει μετά από αυτή.

Ο Τοράλ ήρθε στον ΟΦΗ στις 17 Ιουλίου 2021 και λίγες μέρες αργότερα στις 26 Ιουλίου στο φιλικό με την Βέστερλο είχε τον πρώτο του τραυματισμό και συγκεκριμένα θλάση β΄ βαθμού στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Η 2η θλάση για τον Ισπανό ήρθε στις 23/2/2022 ξανά στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Στις 28/8/2022 πριν από τρείς μήνες, δηλαδή, ο Τοράλ είχε ξανά ραντεβού με την ατυχία μετά το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναικό. Η διάγνωση ήταν θλάση 1ου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο.

Ελπίδες για Νέιρα

Σε αντίθεση με τον Τοράλ ο Νέιρα προπονήθηκε και χθες και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Αργεντίνος είχε υποστεί θλάση 1ου βαθμού στο γαστροκνήμιο μαζί με τον Τοράλ στις 28/8 στον αγώνα με τον Παναθηναικό. Παραμένουν εκτός δράσης οι Τσιλιανίδης (ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης), Γιαννούλης (θεραπεία) Σηφάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει