Νέα σύλληψη για βιασμό

Κατήγγειλε ότι για πέντε ημέρες την είχε στο σπίτι που μένει με τη μητέρα του στον Κορυδαλλό και κάθε φορά που τον εκλιπαρούσε να σταματήσει της έλεγε: «Μου αρέσει να με ικετεύεις!».

Οι αστυνομικοί, μετά από καταγγελία της γυναίκας, του πέρασαν χειροπέδες για βιασμό και εκείνος λέγοντας πως του ζητούσε χρήματα και όταν δεν της τα έδωσε, τον έδειρε μπροστά στη μητέρα του και τον αποκάλεσε «καργ@@η» και «τσιγγούνη».

Μια απίστευτη υπόθεση  φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Μετά τη μήνυση του 50χρονου, συνελήφθη και η καταγγέλλουσα, όμως μετά από εντολή εισαγγελέα αφέθη ελεύθερη, ενώ ο άνδρας αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Σε δύο πράξεις

Όλα ξεκίνησαν στα μέσα Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την καταγγελία της 35χρονης, εκείνες τις ημέρες είχε γνωρίσει τον 50χρονο και είχαν οδηγηθεί σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου, όπως λέει η ίδια, της όρμησε και επιχείρησε να τη βιάσει, όμως εκείνη αντιστάθηκε και ο μεσήλικας από τον Κορυδαλλό δεν κατάφερε να κάνει πράξη όλα όσα είχε σχεδιάσει.

Για άγνωστο λόγο, η γυναίκα δεν καταγγέλλει το συμβάν στις Αρχές, μέχρι που, όπως κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού, συναντήθηκαν και πάλι, αυτή τη φορά στη συγκεκριμένη περιοχή. Στο σπίτι του στον Κορυδαλλό, όπου όπως ο ίδιος είπε στην Αστυνομία, διαμένει με τη μητέρα του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 35χρονη, ο 50χρονος την είχε «φυλακίσει» και από το χρονικό διάστημα της 3ης Νοεμβρίου μέχρι και της 5ης Νοεμβρίου τη βίαζε, χρησιμοποιώντας προφυλακτικό, ενώ όταν εκείνη του ζητούσε να σταματήσει αυτός της έλεγε «μου αρέσει να με ικετεύεις!». Όταν η γυναίκα κατάφερε να φύγει και έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία, ο 50χρονος συνελήφθη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

«Ζητούσε χρήματα, με έδειρε και με έβρισε μπροστά στη μητέρα μου»

Η σύλληψη του 50χρονου πραγματοποιήθηκε στις 02:00 της 6ης Νοεμβρίου. Όμως και αυτός έκανε μήνυση εναντίον της 35χρονης, γιατί, όπως είπε στους αστυνομικούς, του ζητούσε χρήματα και όταν δεν της τα έδωσε του επιτέθηκε μπροστά στη μητέρα του, του έριξε μια μπουνιά και τον αποκάλεσε «καργ@@@η» και «τσιγγούνη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει