ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΛΟΥΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ: «Θα γινόμαστε καλύτεροι…»

Ο Ηρόδοτος μπορεί να έχασε στην Καλαμάτα αλλά η εικόνα του έκανε τον προπονητή του Άλκη Πλουσή  να δηλώνει ικανοποιημένος και να τονίζει ότι υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ηροδότου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι θα ήταν μία δύσκολη πρεμιέρα, κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, σε μία από τις καλύτερες έδρες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, καθώς θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αν φτιάξουμε κάποια λάθη που έγιναν θα βελτιωθούμε. Να βελτιωθούμε από μέρα σε μέρα, από παιχνίδι σε παιχνίδι, ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας στα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι σε κάθε ματς θα είμαστε καλύτεροι και θα παλεύουμε για το καλύτερο».

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Καλαμάτας Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε: «Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις αλλά εμείς ήμασταν σοβαροί. Κερδίσαμε αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, βλέπουμε το επόμενο  παιχνίδι.  Ο Ηρόδοτος είναι μια πολύ καλή ομάδα καλύτερος από ότι τον περιμέναμε καθώς έκανε ελλιπή προετοιμασία και θα κάνει ζημιές»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει