επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλες «Εύες» σαν κι αυτή που πέρασε και μας τρομοοκράτησε.

ΕΝΤΑΞΕΙ, είχαμε κάποιες βροχές, είχαμε μπόρες, αλλά να μην τρελαθούμε κιόλας με την «Εύα». Τίποτα από τις καταστροφές και τις πλημμύρες δεν είδαμε, αλλά τα μηνύματα ήταν για να σταλούν και να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο κάποιοι ότι κάτι έκαναν.

ΠΛΕΟΝ το πιο πιθανό είναι το 112 να καταντήσει σαν τον βοσκό με τον λύκο. Η κατάχρησή του μόνο και μόνο για να σώσουν εαυτό τους στην περίπτωση που γίνει κάτι, δεν ωφελεί τον πολίτη. Έχει σταλεί σχεδόν σε όλη την Ελλάδα το τελευταίο διήμερο και κανείς σε λιγο δεν θα το πιστεύει.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές; Εδώ από τη μία έχουμε είτε τη χειρότερη περίπτωση δημοσιογραφικού κιτρινισμού στην ιστορία, με ποινικές προεκτάσεις είτε ανεπανόρθωτη τραγική έκθεση της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση πρέπει να πάει το Documento μέχρι τέλους ή αλλιώς να δώσει εκτενείς εξηγήσεις που σημαίνει και το τέλος της.

ΠΑΝΤΩΣ σε κάθε περίπτωση είναι περίεργο να βλέπεις τη γυναίκα του Άδωνη και τη γυναίκα του Πατούλη να παρακολουθούνται κι όχι τον Τσίπρα, τον Κουτσούμπα και μερικούς άλλους αρχηγούς. Λέμε τώρα…

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: «Η χώρα προδόθηκε από την ανοχή μας σε συμπεριφορές που δεν δικαιολογούνται με κανένα άλλοθι και δεν σηκώνουν εκπτώσεις κανενός είδους». Ο Αλέξης Παπαχελάς το έγραψε και έχει τη σημασία του.

ΚΑΛΑ, δεν παλεύονται! Απαγόρευσαν την είσοδο στην Τουρκία στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με αστείες δικαιολογίες,  ενώ προχώρησαν και στην κράτησή του για περισσότερες από 6 ώρες!

ΚΑΙ Ο λόγος αυτής της απίστευτης ταλαιπωρίας στην οποία υπεβλήθη ο κ. Τζιτζικώστας είναι λέει το γεγονός ότι προέκυψε «τεχνικό πρόβλημα από την ομοιότητα του ονόματος με άτομο με περιορισμό εισόδου». Εντάξει αυτοί παίζουν και τους εαυτούς τους.

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Λαφαζάνης: «Η Ελλάδα θα μπορούσε να μην έχει καθόλου αύξηση στο ρεύμα αν είχε ακολουθήσει την πολιτική μου και είχε συνεργαστεί με τη Ρωσία». Κι αν είχαμε επιτεθεί και στην Ουκρανία, ακόμη καλύτερα!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει