ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΛΩΝΟΥ: Νέο κύμα συλλήψεων για τον βιασμό

Ένα νέο κύμα συλλήψεων για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό ξεκίνησε από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία  έχει περάσει  χειροπέδες σε ακόμη  τρία άτομα.

Μετά τη νέα συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης, κατά τη διάρκεια της οποίας κλήθηκε να αναγνωρίσει τους βιαστές της ανάμεσα στις 200 και πλέον φωτογραφίες που της έδειξαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανηλίκων, σε συνδυασμό με τα στοιχεία από ηλεκτρονικά ίχνη που είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές, εκδόθηκαν χθες τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης.

Τρεις συλλήψεις, υψηλά αμειβόμενοι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα

Τα τρία εντάλματα ήδη εκτελέστηκαν, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά σε δύο συλλήψεις χθες και σε μία σήμερα, ενώ αναζητείται και ο τέταρτος σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Πρόκειται για 4 πρόσωπα υπεράνω υποψίας, ιδιωτικούς υπαλλήλους υψηλά αμειβόμενους όπως τους περιέγραφαν ήδη από χθες αστυνομικές πηγές. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν μαζί της και τη βίασαν.

Ο 35χρονος εισοδηματίας που βίασε τη 12χρονη τουλάχιστον τρεις φορές. Συγκεκριμένα συνελήφθη στον Κορυδαλλό ο 35χρονος Ι.Δ., ο οποίος δηλώνει εισοδηματίας.

Κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη τρεις φορές. Συγκεκριμένα η κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

3 laptop

tablet

2 κινητά τηλέφωνα

Ποιος είναι ο 39χρονος σεκιουριτάς, πατέρας    ενός 9χρονου αγοριού

Συνελήφθη επίσης ο 39χρονος Σ.Α. σεκιουριτάς, κάτοικος Νέου Ηρακλείου και προηγουμένως Μεταμόρφωσης. Ο σεκιουριτάς είναι χωρισμένος πατέρας ενός 9χρονου αγοριού. Κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη μία φορά. Συγκεκριμένα η κατηγορία που του αποδίδεται είναι γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.  Κατά την έρευνα στο σπίτι του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

πιστόλι και 42 φυσίγγια

tablet

κινητό τηλέφωνο και κάρτα μνήμης

Χειροπέδες σε 55χρονο υπεύθυνο γραφείου προσωπικού μεγάλης εταιρείας. Λίγο μετά το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε και ο 55χρονος Α.Μ., ο οποίος είναι υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα τροφίμων στον Κολωνό, που ανήκει σε γνωστή αλυσίδα. Επίσης είναι και προπονητής ποδοσφαίρου σε παιδιά. Αναζητείται ακόμη ένα άτομο, που λείπει στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους καθώς εργάζεται ως ηλεκτρολόγος πλοίων.

Οι δύο οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια και πήραν προθεσμία για την Τρίτη

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη. Περαιτέρω στοιχεία, εν τω μεταξύ, αναμένεται να ανακύψουν από την εξέταση των ηλεκτρονικών τους συσκευών που κατασχέθηκαν, καθώς παρότι μπορεί να έχουν διαγραφεί αρχεία, τίποτα δεν έχει χαθεί και μπορούν να ανακτηθούν.

Να σημειωθεί ότι ο σεκιουριτάς, ο υπεύθυνος προσωπικού και ο ηλεκτρολόγος πλοίων το προηγούμενο διάστημα είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ με τους δικηγόρους τους, δηλώνοντας ότι πιθανότατα είχαν μιλήσει με τη 12χρονη μέσω του ΒlindChat αλλά σε καμία περίπτωση δεν την είχαν συναντήσει. Τα στοιχεία όμως ήταν συντριπτικά σε βάρος τους και προχώρησε η διαδικασία σύλληψής τους.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει