Ημερίδα από τον «Ιπποκράτη»

Ο  ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, Εταιρεία Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος, σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, διοργανώνει την Ιπποκράτεια Ημερίδα Kαρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου στο Ηράκλειο,  Ξενοδοχείο IBIS STYLES HERAKLION CENTRAL.

Μια επιστημονική εκδήλωση με ενδιαφέρουσα θεματολογία και εξέχοντες  ομιλητές και προέδρους, που έρχεται να καλύψει αναδυόμενες εκπαιδευτικές ανάγκες επαγγελματιών υγείας της ΠΦΥ στην  Καρδιομεταβολική Ιατρική αλλά και να αποσαφηνίσει απορίες, διλήμματα και σκέψεις των ληπτών υπηρεσιών υγείας.

Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν στους ύπουλους αυτούς παράγοντες που αυξάνουν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο και μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες επιπτώσεις για την υγεία μας, όπως η αρτηριακή υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, το λιπώδες ήπαρ, η παχυσαρκία και η υπερλιπιδαιμία. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και  η είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και τους ομιλητές, προεδρεύοντες στις στρογγυλές τράπεζες στο ακόλουθο link: https://www.hippocratesgp.gr/2022/10/31/imerida-kardiometabolikon-paragonton-kindinou-post/

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει