Η περιοδεία της Φωτίου στο Ηράκλειο

132

Μετά από σειρά συναντήσεων και επαφών ολοκληρώθηκε στο Ηράκλειο, η περιοδεία την αναπληρώτριας τομεάρχη Κοινωνικής Πρόνοιας του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώς Φωτίου.

Ειδικότερα η κ. Θεανώ Φωτίου μαζί με τους βουλευτές του Νομού Σωκράτη Βαρδάκη, Νίκο Ηγουμενίδη, Χάρη Μαμουλάκη και αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής με επικεφαλής τον συντονιστή Δημήτρη Κλαράκη, καθώς κι μέλη της Ομάδας Εργασίας, επισκέφτηκαν στο Ηράκλειο, την αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Ρένα Παπαδάκη- Σκαλίδη και στη συνέχεια το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

Η κ. Φωτίου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους εκπροσώπους του Δήμου, αλλά και τους εργαζόμενους, για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ευαίσθητο χώρο της κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν θέματα που σχετίζονται με την υποστελέχωση των υπηρεσιών, την υποχρηματοδότηση, τα αποτελέσματα της  αδιέξοδης πολιτικής της Κυβέρνησης.

Το μεσημέρι δόθηκε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ και συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας μίλησε σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο ξενοδοχείο Άτριο με θέμα: “Πρόνοια και Κοινωνική Μέριμνα για όλους – Κοινωνικό Κράτος και Κοινωνική Προστασία”.

Στην ομιλία της έκανε έναν μικρό απολογισμό της  πολιτικής που είχε εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διακυβέρνησή του, περιέγραψε τη σημερινή κατάσταση στο χώρο και τόνισε τις κοστολογημένες προτάσεις – δεσμεύσεις που προτείνει κι αναλαμβάνει ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

«Η μόνη απάντηση στη διακυβέρνηση της ΝΔ, που βυθίζεται στα σκάνδαλα οικονομικά κι άλλα, σιωπά και υποχωρεί στα εθνικά θέματα, αδυνατεί να δώσει διέξοδο και να εμπνεύσει το λαό μας» ανέφερε χαρακτηριστικά για να προσθέσει:   «Αντίσταση σε τούτες τις πολιτικές, αλληλεγγύη στους αδύναμους και περιθωριοποιημένους, για να προκύψει η αλλαγή, στη νοοτροπία διαχείρισης της εξουσίας, αλλά και στην ουσία της πολιτικής, με τους πολίτες συμμέτοχους».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει