ΓΙΑ 11η ΦΟΡΑ ΦΩΤΙΑ: Ψάχνουν τον εμπρηστή της Κέρης

Το άτομο που ευθύνεται για τους απανωτούς εμπρησμούς στην Κέρη- εάν τελικώς αποδειχτεί ποτέ ότι πρόκειται για έναν εμπρηστή κι όχι περισσότερους- έχει είτε το κοκαλάκι της νυχτερίδας ή βλέπει από μακριά πότε και πού ακριβώς  υπάρχει κίνηση στο δάσος για να μην το επισκεφτεί. Αυτό είναι ένα λογικό συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν οι αρμόδιοι που διερευνούν τις υποθέσεις. Αυτό που δεν μπορεί να εξηγήσει η λογική τους είναι γιατί το κάνει ο δράστης και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που προκαλεί.

Η «Π» είναι σε θέση να γνωρίζει γεγονότα που έγιναν όλο αυτό το διάστημα που και με τη βοήθεια της Αστυνομίας έγιναν προσπάθειες από την Πυροσβεστική να συλληφθεί ο δράστης. Όμως πραγματικά ο άνθρωπος αυτός είχε την τύχη με το μέρος του. Μέχρι πότε όμως κανείς δεν το ξέρει, όπως κανείς δεν μπορεί να ξέρει εάν θα συνεχίσει το καταστροφικό του έργο. Στελέχη των Διωκτικών Αρχών πιστεύουν ότι εάν δεν συλληφθεί, θα συνεχίσει να το κάνει ακόμα και τον χειμώνα. Και μάλιστα όπως φαίνεται δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάψει. «Φωτιά να μπαίνει και ας μπαίνει ακόμα και στην άκρη του δρόμου» έλεγε με νόημα αρμόδια πηγή.

Πολύ τυχερός ο δράστης των εμπρησμών...
Πολύ τυχερός ο δράστης των εμπρησμών…

Η χθεσινή εμπρηστική ενέργεια ήταν η 11η. Εννέα εμπρησμοί καταγράφηκαν επισήμως και δύο ακόμη που σβήστηκαν άμεσα δεν κινητοποίησαν τις Αρχές. Ώρα εμπρησμού ήταν στις 8.15 π.μ. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες και έθεσαν άμεσα την φωτιά υπό έλεγχο μέχρι και την κατάσβεσή της.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μ. Μποκέας σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, τουλάχιστον στο πεδίο που αφορά τους λόγους των εμπρηστικών ενεργειών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει