Επιμένει ο Κούγιας ότι του τηλεφώνησε η 38χρονη

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση για να απαντήσει στον Απόστολο Λύτρα σχετικά με την υπόθεση της υπόθεσης της επίθεσης της 38χρονης στον  36χρονο με καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 36χρονου που δέχτηκε την επίθεση με καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης, απαντά στον Απόστολο Λύτρα, που εκπροσωπεί νομικά την 38χρονη.

Ο κ. Κούγιας επιμένει ότι η 38χρονη επικοινώνησε μαζί του για να την επισκεφθεί  στη φυλακή όπου κρατείται, κάτι που δεν δεχόταν ότι ισχύει ο κ. Λύτρας.

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει ότι η 38χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο, του τηλεφώνησε λέγοντας «είμαι η Μαρία από την Κρήτη» και, όταν την ρώτησε ποια Μαρία, του είπε «η αντίπαλός σου»!

Η ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου:

«Σήμερα το πρωί (χθες)  επικοινώνησε μέσω γραπτού μηνύματος μαζί μου στο κινητό μου τηλέφωνο ο δημοσιογράφος κ. Φρίξος Δρακοντίδης και με ενημέρωσε ότι του ζήτησε το κινητό μου τηλέφωνο η 38χρονη δράστις του εγκλήματος με το οξύτατο δηλητήριο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο ίδιο μήνυμα με ενημέρωσε ότι η δράστις, με την οποία έχει καθημερινή τηλεφωνική επαφή, θα μου τηλεφωνήσει αμέσως με τηλέφωνο από απόκρυψη.

Το συγκεκριμένο μήνυμα από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο το έχω κρατήσει στο κινητό μου και μπορώ να το θέσω στη διάθεση του οιουδήποτε.

Πράγματι μετά από λίγη ώρα μου τηλεφώνησαν από απόκρυψη, όπως προκύπτει από τις καταγεγραμμένες κλήσεις στο κινητό μου, και στο τηλέφωνο ήταν η γνωστή φωνή από τις διάφορες επικοινωνίες της με τηλεοπτικούς σταθμούς κυρία κατηγορουμένη, η οποία μου απηύθυνε τη φράση «είμαι η Μαρία από την Κρήτη» και, όταν την ρώτησα ποια Μαρία, μου είπε η αντίπαλός σου.

Τη ρώτησα τι θέλει από εμένα και μου είπε ότι θέλει να την επισκεφτώ στις φυλακές Νεαπόλεως, όπου κρατείται, και ότι θέλει να με ενημερώσει για το τι ακριβώς έχει συμβεί, γιατί στην απολογία της δεν έχει αποκαλύψει ακριβώς το τι πράγματι συνέβη.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟΑμέσως μετά από ελαχίστη ώρα ενημέρωσα γι’ αυτό το τηλεφώνημα προσωπικά τον συνάδελφό μου Απόστολο Λύτρα, εκφράζοντας την απορία μου γι’ αυτό το τηλεφώνημα και ενημερώνοντάς τον για το τι ακριβώς μου είπε η κυρία κατηγορουμένη, η οποία ήταν πράγματι αυτή.

Πριν από λίγο οι συνεργάτες μου με ενημέρωσαν για τη δήλωση του κυρίου Λύτρα περί δήθεν πλάκας από άγνωστη γυναίκα και ότι δήθεν η κυρία κατηγορουμένη τον διαβεβαίωσε ότι δεν ήρθε ποτέ μαζί μου σε επαφή.

Δεν γνωρίζω τι σχέση εμπιστοσύνης έχει ο κος Λύτρας με την εντολέα του, αλλά τον διαβεβαιώνω ότι τα γεγονότα έγιναν όπως ακριβώς τα περιγράφω και ότι είμαι βέβαιος ότι στο τηλέφωνο ήταν η κυρία κατηγορουμένη.

Αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος κ. Φρίξος Δρακοντίδης, με τον οποίο ο κ. Λύτρας μπορεί να επικοινωνήσει.

Μου κάνει εντύπωση γιατί ο κ. Λύτρας στην ανακοίνωση, την οποίαν εξέδωσε, δεν αναφέρει πουθενά για το ότι τον ενημέρωσα για την επικοινωνία μαζί μου της κυρίας κατηγορουμένης, όπως δεοντολογικά έπρεπε να πράξω, και δεν έχω καμία διάθεση να δημοσιοποιήσω αυτό που αυτός μου είπε, όταν του γνωστοποίησα τι ακριβώς είχε συμβεί. Αυτή είναι η μία και μοναδική αλήθεια.

Υ.Γ. Για το τηλεφώνημα της κυρίας κατηγορουμένης προς εμέ ενημέρωσα αμέσως και τον αδελφό του θύματος κο Ν.Μ., ο οποίος επίσης μπορεί να το επιβεβαιώσει», καταλήγει στη γραπτή δήλωσή του ο κ. Κούγιας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει