επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο! Ο καιρός κάνει τούμπα και αύριο θα έρθει και η… «Εύα» που θα επηρεάσει και την Κρήτη.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ μπράβο στον Μανόλη Βουτσαλά (Μπλο-Μπλος) για τη σημαία που έκανε δώρο στην 115 Πτέρυγα Μάχης. Δείχνει εμπράκτως ο Μανόλης πως όταν λέει κάτι το εννοεί!

ΚΟΙΤΑ να δεις που μαθαίνουμε τώρα πόσο καλός σύντροφος και… συγκροτημένος πολιτικός είναι ο Στέφανος Τζουμάκας. Νόμιζα πως ήταν ένας… ΠΑΣΟΚΟΣ και μισός, όπως έλεγαν κάποτε οι σύντροφοι του Συνασπισμού και ο Βερναρδάκης.

ΜΕΓΑΛΕ Βαξ! «Αρχειοθέτησαν το πόθεν έσχες» του Πάτση, για να καλύψουν το πόθεν εσχες του Μητσοτάκη και της συζύγου του. Κάλυψαν τα ονόματα και τα ΑΦΜ και ψήφισαν διά βοης για να μην φαίνεται ποιον αρχειοθετούν». Αυτό λέει… αυτό πιστεύουμε!

ΕΛΑ, δεν το πιστεύω. Τοκογλυφία και μπραβιλίκια ο Ανδρέας; Πολίτης κατήγγειλε επωνύμως στον Αλέξη Τσίπρα: «Από το 2013 είχε πάρει χρέος από προμηθευτή σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Ακολούθησα αυτό που ήθελε, έφερε διάφορους μπράβους. Απαίτησε σε δύο μέρες να εξοφληθεί το ποσό».

ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ εληξε η αντιπυρική περίοδος. Περισσότερες πυρκαγιές εφέτος, αλλά λιγότερα καμμένα στρέμματα με βάση το ρεπορτάζ και τις λεπτομέρειες στην “Καθημερινή”.

ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ προφανώς για συμπεράσματα, αλλά αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, ας θυμηθούμε ότι πριν ένα χρόνο δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, με υπουργό τον έμπειρο  Χρήστο Στυλιανίδη ο οποίος θα κριθεί στο τέλος της ημέρας.

ΝΑ ΤΑ μας! «Θα αρχίσουμε τη δύσκολη διαδικασία μείωσης του παγκόσμιου εργατικού μας δυναμικού την Παρασκευή»: αυτό αναφέρει εσωτερικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της νέας διεύθυνσης της εταιρείας Twitter Inc προς τους εργαζόμενους, που περιήλθε σε γνώση του Γαλλικού Πρακτορείου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν αφότου αγόρασε τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο Ίλον Μασκ, ο ιδρυτής των εταιρειών Tesla και SpaceX, πριν από μια εβδομάδα.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ έφτασε λοιπόν χθες και…προκάλεσε εγκεφαλικά σε όσους το πήραν. Χιλιάδες εργαζόμενοι βρίσκονται πλέον στον αέρα.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει