Δωρεάν 8 ταινίες online στο διαδικτυακό φεστιβάλ ιταλικού κινηματογράφου

428

Η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου συμμετέχει και φέτος στην δράση του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθήνας που παρουσιάζει οκτώ πρόσφατες, ιταλικές ταινίες στο διαδίκτυο.

Οι επιλεγμένες ταινίες είναι διαθέσιμες   μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023 και η παρακολούθηση είναι δωρεάν με εγγραφή στην πλατφόρμα https://cinema.iicateneonline.gr/.

Αφού εγγραφούν δωρεάν, οι χρήστες θα λαμβάνουν κάθε εβδομάδα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το οποίο θα ενημερώνονται σχετικά με την ταινία της τρέχουσας εβδομάδας.

Η εγγραφή ισχύει για όλη την διάρκεια του κύκλου προβολών. Σημείωση: εγγραφές σε προηγούμενες διαδικτυακές παρουσιάσεις έπαψαν να ισχύουν και πρέπει να ανανεωθούν.

Το διαδικτυακό φεστιβάλ συνεχίζεται την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, με την  ταινία  “Rosso Istria | Κόκκινο της Ίστρια”, του Massimiliano Bruno, παραγωγής 2018 – δράμα.

Με τους: Selene Gandini, Franco Nero, Geraldine Chaplin, Sandra Ceccarelli.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου  (https://cinema.iicateneonline.gr/collection/cinema-it-2022-online/) και στην ιστοσελίδα της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου (https://kileagn.com/?page_id=16364).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει