Δηλώνει υποψήφιος

«Αναγέννηση  Δήμου Αρχανών Αστερουσίων» είναι η παράταξη που δημιουργεί ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Επιτροπάκης. «Μετά από 34 χρόνια παραμονής μου στη Γερμανία, το 2020 έκλεισε αυτός ο κύκλος με την παλιννόστησή μου στην Κρήτη ανέφερε ο ίδιος και εξήγησε:

«Ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων είναι φορτωμένος με μια σειρά προβλημάτων. Η υποστελέχωση με εξειδικευμένο προσωπικό, η εικόνα εγκατάλειψης της υπαίθρου σ’ έναν κατά κύριο λόγο αγροτικό δήμο, το ανεκμετάλλευτο τουριστικό προϊόν πολλών μορφών ( αγροτουρισμός, θρησκευτικός, γαστρονομικός, πολιτισμικός τουρισμός κλπ) με σεβασμό στη διαφύλαξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομίας, αλλά και με καινοτομίες για το αύριο του τόπου, αποτελούν  μεταξύ άλλων τις προκλήσεις του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων.

Λείπει και το Όραμα και το Στρατηγικό Σχέδιο για τη δημιουργία βιώσιμου δήμου. Το κίνητρο της απόφασης μου, σε αυτές τις δύσκολες εποχές, εκτός από τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις εμπειρίες μου είναι η αγάπη για τον τόπο μου και η διάθεση προσφοράς.  Θέλω να συμβάλλω στην ανάπτυξη της περιοχής, ώστε μελλοντικά να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλους Δήμους, είτε της Κρήτης, είτε της Ελλάδος, είτε της Ευρώπης. Ακούγοντας την προτροπή του Νίκου Καζαντζάκη θα προσπαθήσω -να φτάσω,  όπου δεν μπορώ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει