Αθλητής κατήγγειλε τον προπονητή του!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ

Με τις κατηγορίες του βιασμού, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και περί εξαρτησιογόνων ουσιών οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα ο 36χρονος προπονητής, καταγγελία σε βάρος του οποίου έκανε για ασελγείς πράξεις ένας 21χρονος αθλητής, ο οποίος δεν κατάγεται από την Κρήτη, αλλά είναι φοιτητής σε πανεπιστήμιο του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου έγινε την περασμένη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου. Ο 21χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι με τον 36χρονο προπονητή γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2020, όταν ο καταγγέλλονων αποφάσισε να ξεκινήσει μαθήματα του συγκεκριμένου αθλήματος, με προπονητή τον κατηγορούμενο. Αθλητής και προπονητής είχαν μάθημα το απόγευμα της 24ης Οκτωβρίου. Έφτασε στο Ηράκλειο από την πόλη του νησιού όπου διαμένει και αφού ολοκληρώθηκε η προπόνηση, επειδή δεν είχε χρήματα για να επιστρέψει στο σπίτι του, ο κατηγορούμενος του πρότεινε να τον φιλοξενήσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 36χρονος και ο 21χρονος βρίσκονταν στο σπίτι του πρώτου, ο οποίος πρότεινε στο φοιτητή να κάνουν από κοινού κάνναβη. Λίγο μετά, όπως καταγγέλλεται, ο 36χρονος προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεσή του. Η πρώτη έγινε τη στιγμή που ο φοιτητής έκανε μπάνιο  και η δεύτερη στο κρεβάτι όπου ήταν ξαπλωμένος ο νεαρός φοιτητής.

Σημειώνεται επίσης ότι στις 2 Νοεμβρίου είχε ζητήσει βοήθεια από αστυνομικούς του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας της ΕΛΑΣ μια 22χρονη , η οποία κατήγγειλε ότι ο προπονητής καθ’όλο το χρονικό διάστημα της σχέσης τους (περίπου τρεις μήνες), αυτός ήταν βίαιος και προσβλητικός απέναντί της.

Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, ο 36χρονος τον περασμένο Απρίλιο την έπιασε από το σβέρκο και χτυπούσε το κεφάλι της βίαια στα πλακάκια του μπάνιου. Επίσης, τον περασμένο Σεπτέμβριο η κοπέλα είπε ότι ο κατηγορούμενος τη χτύπησε με ένα σκουπάκι στο πρόσωπο και στα πόδια. Από τα χτυπήματα η κοπέλα είχε αιμορραγία και συμπτώματα διάσεισης. Η καταγγελία έγινε όπως προαναφέρθηκε στις 2/11 και μία ημέρα μετά η ίδια προσκόμισε στους αστυνομικούς ιατρικές βεβαιώσεις από το ΠΑΓΝΗ και φωτογραφίες που έδειχναν την κακοποίησή της.

Ο 36χρονος αναζητήθηκε και εντοπίστηκε στις 11.30 χθες το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου.

Όταν εντοπίστηκε οι αστυνομικοί προχώρησαν σε σωματική έρευνα. Όπως διαπιστώθηκε είχε στερεωμένο στη ζώνη του παντελονιού του ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 19 εκατοστών. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του παρουσία δικαστικού λειτουργού όπου βρέθηκε μια χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2.1 γραμμαρίων.

Από τη Δικαιοσύνη διαχωρίστηκε η υπόθεση και για το πλημμέλημα παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο για τα ναρκωτικά και το μαχαίρι. Για την καταγγελία της σεξουαλικής κακοποίησης δόθηκε εισαγγελική παραγγελία ώστε να εξαχθούν αντίγραφα και να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Η δίκη, ωστόσο, στο Αυτόφωρο αναβλήθηκε για τις 7 Νοεμβρίου και ο κατηγορούμενος  αφέθηκε ελεύθερος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει