ΤΖΟΥΝΤΟ: Τέσσερα μετάλλια κατέκτησε ο “ΑΝΤΑΡΗΣ” σε διεθνές τουρνουά

139

Τέσσερα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Σ. Ηρακλείου «ΑΝΤΑΡΗΣ» στο 8ο Διεθνές τουρνουά τζούντο που έγινε στην Ηλιούπολη, στο οποίο οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 3000 από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι αθλητές του τοπικού συλλόγου πήραν μέρος από τις juniors Β κατηγορίες έως τους εφήβους.

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των – 60 κιλών της κατηγορίας 12-14 ετών, κατέκτησε ο Δαυίδ Γκελασβίλι με ippon (πλήρης νίκη) σε κάθε αγώνα και με διαφορετική τεχνική.

Αργυρά μετάλλια πήραν οι Νικήτας Σπλήνης, Κυβέλη Λουλακάκη, Βασίλης Τζανάκης.

Συμμετείχαν ακόμα στους αγώνες οι Μανώλης Πεχινάκης, Γιώργος Λυδάκης, Χρυσάννα Σκουρέλλου, Αλέξανδρος Φουκαράκης, Χάρης Ζαχαριουδάκης, Μυρτώ Λουλακάκη, Περσεφόνη Γρηγοράκη και για πρώτη φορα στην ηλικία 16-18 ετών, ο Χρήστος Βερβερίδης.

Ο «ΑΝΤΑΡΗΣ» εκπροσωπήθηκε ακόμα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης και Fitness που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο.

Στην κατηγορία fitness challenge, η αθλήτρια και προπονήτρια του συλλόγου Ελευθερία Κασσωτάκη κατέκτησε την 3η θέση ενώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Δραμιών (kettlebells) το οποίο έγινε την επομένη ημέρα, κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της και τη 2η σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες ανεξαρτήτως βάρους.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στον προπονητή τους Βερβερίδη Νίκο για την προσπάθειά τους και τις επιτυχίες τους.

Ευχαριστούμε τις Αnek Lines & Bluestar Ferries για τη χορηγία τους στις μετακινήσεις των αθλητών μας», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει