«Τι κακό έχουν τα σανδάλια;»

158

Ο καθένας όπως τη δει… Τις δικές του εξηγήσεις για την εμφάνιση με τα πέδιλα στο Προεδρικό Μέγαρο που προκάλεσε πολλές συζητήσεις, έδωσε ο ιδιοκτήτης της Coco mat Πωλ Ευμορφίδης.

Ο ιδιοκτήτης της Coco mat λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή του στο Προεδρικό Μέγαρο με κοντομάνικο πουκάμισο και δίχρωμα σανδάλια, παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» έχοντας καλύψει το κεφάλι του με ένα λευκό μαντήλι.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα περιβόητα σανδάλια επεσήμανε: «Τι κακό έχουν τα σανδάλια; Έχεις δει κανέναν αρχαίο Έλληνα με παπούτσια;».

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη και ζητώντας να του μιλούν στον ενικό, σχολίασε τα αθλητικά παπούτσια του ρεπόρτερ, που όπως τόνισε δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον: «Με αυτά τα παπούτσια έχεις πάει σε καμία χωματερή; Να πας για να μου πεις αν θα τα ξαναγοράσεις; Θέλαμε να φυτέψουμε δέντρα στη χωματερή της Σπάρτης. Ανοίξαμε τρύπες για να βγαίνει το μεθάνιο και από εκείνη την ημέρα σκέφτομαι, αν φορέσω παπούτσια σαν τα δικά σου, έτσι και τα βγάλεις θα φύγουμε όλοι απο εδώ. Δεν είναι σαν τα δικά μου από τη Λάρισα με βαμβάκι. Είσαι αγενής αν μου μιλάς στον πληθυντικό. Να μη φοράς παπούτσια που μολύνουν το περιβάλλον» είπε ο Πωλ Ευμορφίδης κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει