Τελικά η κυρία Σακελλαροπούλου έδωσε έμφαση στο γράμμα του μικρού Γιώργου

…και μάλλον ανταποκρίνεται στην πρόσκλησή του να επισκεφτεί την πλημμυρόπληκτη Σητεία

313

Με μία αγκαλιά λουλούδια και Σητειακά ξεροτήγανα, παραγγελιά στις χρυσοχέρες γιαγιάδες του από το Παλαίκαστρο, ανυπομονεί να υποδεχθεί  την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο 13χρονος Γιώργος Σταυρακάκης, μαθητής από την Σητεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου τελικά  «έδωσε έμφαση» στα γραφόμενα του μικρού μαθητή, ο οποίος, όπως έγραψε η «Π», της έστειλε γράμμα λίγες ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στην πόλη του, με το οποίο την προσκαλεί να επισκεφθεί τον τόπο του και να εμψυχώσει τους συμπολίτες του.

Η νύχτα των τρομακτικών βροχοπτώσεων τον βρήκε στο δωμάτιό του να γράφει μέσα από την καρδιά του στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Και το έκανε δίχως να αποκαλύψει το παραμικρό στους γονείς του. Το πρωί πια, πριν πάει στο σχολείο, παρακάλεσε τη μητέρα του, Μαρία Σπανουδάκη, να ταχυδρομήσει το γράμμα του. Εξεπλάγη αλλά δεν του χάλασε χατίρι.

Έπιασε τόπο το γράμμα του μικρού Γιώργου στην ΠτΔ
Έπιασε τόπο το γράμμα του μικρού Γιώργου στην ΠτΔ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το γράμμα παρελήφθη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δεν αποκλείεται να επισκεφθεί την πόλη και να γνωρίσει από κοντά τον 13χρονο Γιώργο, ο οποίος ανυπομονεί να τη συναντήσει και να την υποδεχθεί.

Άλλωστε, όπως είχε γράψει στην επιστολή του «πιστεύω πως μόνο η δικιά σας επίσκεψη θα δώσει στους πολίτες της πόλης το θάρρος να συνεχίσουν να δουλεύουν χωρίς φόβο, επίσης η επίσκεψή σας θα τους δώσει κουράγιο και θα τους κάνει να νιώσουν στοργή από την πλευρά σας και τέλος η επίσκεψή σας θα κάνει τους συμπολίτες μου να συνεργαστούν και να δουλέψουν όλοι μαζί για τον καθαρισμό της πόλης».

Και φυσικά, όλα τα… λεφτά ήταν ο επίλογος αυτού του γράμματος που σίγουρα θα έκανε ακόμα και την Πρόεδρο να χαμογελάσει. «Θα ήθελα να επιστήσετε την προσοχή σας στο γράμμα μου και να δώσετε έμφαση σε αυτά που γράφω».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει