Χειμερινό ωράριο Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας

147

Το  χειμερινό ωράριο  ισχύει πλέον στο Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας (Επιμενίδου 18, 71202, Μέγαρο Ιττάρ).

Απο την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 το ωράριο του Μουσείου διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 15:00

Σάββατο & Κυριακή 10:00 – 17:00

Το Μουσείο διευρύνει  τις δράσεις του για τη χειμερινή περίοδο και καλεί μικρούς και μεγάλους να εξερευνήσουν τα τεχνολογικά θάυματα τις αρχαιότητας.

Μέσα από το τρίπτυχο επιστήμη – μύθος – καθημερινή ζωή οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια πρωτότυπη εκπαιδευτική και μουσειακή εμπειρία γεμάτη εναλλαγές και γόνιμα ερεθίσματα, που βασίζεται στη διάδραση, τη συμμετοχικότητα, την ανακαλυπτική προσέγγιση και την αγωγή του βλέμματος.

Το εξειδικευμένο προσωπικό θα υλοποιεί καθημερινά διαδραστικές ξεναγήσεις στην έκθεση ”Αρχαία Ελλάδα – Οι απαρχές των Τεχνολογιών” και εργαστήρια μαθηματικων, φυσικών και τεχνολογικών επιστημών.

Το πρόγραμμα του Μουσείου εμπλουτίζεται τα Σαββατοκύριακα, με τακτικές και έκτακτες, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια, συνέδρια, ομιλίες, περιοδικές εκθέσεις.

*Το Μουσείο Κοτσανά Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, με πρωταρχικό μέλημά του την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών, τηρεί όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας που υπαγορεύουν οι αρμόδιοι φορείς.  Τηλέφωνο: (+30) 2810220610, (+30) 693455764.  Email: crete@kotsanasuseum.com

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει