Αμετανόητη 48χρονη διακόπτει τη Λειτουργία της Μονής

Σε αμηχανία φέρνει μοναχούς και αστυνομικούς η συμπεριφορά μίας 48χρονης, η οποία κάθε λίγο και λιγάκι συλλαμβάνεται για διατάραξη της Θείας Λειτουργίας σε Μονή, σε χωριό του Ρεθύμνου. Όπως αναφέρεται, κατά τις βραδινές Λειτουργίες, μπαίνει μέσα στη Μονή και αρχίζει να παρεμβαίνει σε όλα με αποτέλεσμα να δημιουργείται αναστάτωση.

Μόλις προχθές, για μία ακόμα φορά, παραπέμφθηκε στο εδώλιο του Αυτοφώρου και κρίθηκε ένοχη καθώς της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 ημερών με αναστολή. Το ίδιο βράδυ το σκηνικό επαναλήφθηκε, με την ίδια να συλλαμβάνεται εκ νέου. Και πάλι της επιβλήθηκε ολιγοήμερη ποινή, αυτό δεν φαίνεται όμως να την πτόησε στο ελάχιστο.

Η 48χρονη δεν είναι γνωστό εάν η εκκλησία που επιλέγει να δημιουργεί πρόβλημα (Ιερά Μονή της Αγία Αναστασίας στον Τσεσμέ Ρεθύμνου) είναι αυτή της ενορίας της ή επιλέγει τον συγκεκριμένο ναό για άλλους λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη συγκεκριμένη εκκλησία όπου κανει τους πάντες άνω κάτω έχει από την αρχή της χρονιάς δημιουργήσει τέσσερις  φορές προβλήματα. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Φεβρουάριο πήγε στην εκκλησία, άρχισε να φωνάζει και συνελήφθη.

Το ίδιο σκηνικό επανέλαβε λίγες ημέρες μετά, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αστυνομία τις τελευταίες εβδομάδες το έκανε δύο ακόμη φορές. Μάλιστα, όπως έλεγαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, η συμπεριφορά αυτή είναι επαναλαμβανόμενη, όμως τις περισσότερες φορές δεν έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος της, κάτι που έγινε προχθές με αποτέλεσμα η 48χρονη να συλληφθεί.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το 2017 είχε και πάλι απασχολήσει την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη με τη συμπεριφορά της και είχε συλληφθεί, για άλλο όμως λόγο, που δεν αφορούσε κάποια φασαρία σε εκκλησία.

Τότε, η φασαρία που είχε κάνει ήταν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου είχε επιτεθεί λεκτικά σε έναν γιατρό, εργαζόμενο στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας, άνδρες της οποίας την συνέλαβαν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει