Τακτική και ψυχολογία στο επίκεντρο

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΒΑΡΟΣ Ο ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΕΝΟΨΕΙ ΙΩΝΙΚΟΥ / ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 6

Τακτική και ψυχολογία. Σε αυτούς τους δυο τομείς έχει επικεντρώσει ο Βάλντας Νταμπράουσκας την προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του  αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ιωνικό στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Ο Λιθουανός τεχνικός αφιερώνει πολύ χρόνο καθημερινά με στόχο να αφομοιώσουν οι παίκτες του αυτά που θέλει ο ίδιος σε ότι αφορά το κομμάτι της τακτικής ενώ μεγάλη σημασία δίνει και στην ψυχολογία και με συνεχή τετ-α-τετ με τους παίκτες του στοχεύει να τους τονώσει το ηθικό και να τους κάνει να πιστέψουν στις δυνατότητες τους.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι φαίνεται πως θα στηριχθεί ξανά στους παίκτες που είχε και κόντρα στον Άρη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα προβλήματα και αν δεν υπάρξουν απρόοπτα το πιο πιθανό είναι ο προπονητής του ΟΦΗ να παρατάξει το σχήμα και τα πρόσωπα του Χαριλάου. Η μοναδική επιστροφή αναμένεται να είναι ο Μπιφουμά ο οποίος με τον Άρη  έμεινε εκτός για λόγους τακτικής. Ο Κονγκολέζος δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα αποτελέσει μια ενναλακτική  λύση στην φαρέτρα του Νταμπράουσκας.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Η πρωινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Η απογευματινή προπόνηση η οποία έγινε στο “Θ. Βαρδινογιάννης”, ήταν επικεντρωμένη σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι με τακτικά στοιχεία.

Οι Ντίκο, Νέιρα και  Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Γιαννούλη να ακολουθεί θεραπεία.

Παιδιά των Ακαδημιών στην Θύρα 6

Η θύρα 6 θα είναι και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό “ασπρόμαυρη κερκίδα”, με παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Μετά από συνεννόηση Ερασιτέχνη και ΠΑΕ ΟΦΗ, γίνονται οι απαραίτητες διεργασίες, ώστε και σε αυτό το παιχνίδι, η θύρα 6 να δώσει παλμό και ζωντάνια, σε ένα ακόμη παιχνίδι της ομάδας, με στόχο την κατάκτηση της νίκης, που τόσο πού χρειάζεται ο ΟΦΗ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει