Τα σανδάλια της κόρης του

Προκάλεσαν τα σανδάλια που επέλεξε ο ιδιοκτήτης της Coco mat Πωλ Ευμορφίδης για το επίσημο γεύμα που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, προς τιμή του βασιλικού ζεύγους της Ολλανδίας. Και το γεγονός ως είναι μια χειροποίητη οικολογική δημιουργία της κόρης του Έμμας δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες. Η 29χρονη designer κόρη του επιχειρηματία βρίσκεται πίσω από το διάσημο brand σανδαλιών EF93, τα σχέδια των οποίων κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και ρετάλια της Coco mat.

Έμπνευση για την Έμμα και τη φίλη της Νεφέλη Ζωγράφου, η οποία αποτελεί κι εκείνη μέλος του σχεδιαστικού διδύμου, αποτέλεσε την περίοδο της καραντίνας ο ισχυρός άνδρας της Coco mat Πωλ Ευμορφίδης, ο οποίος μέχρι εκείνη την ώρα φορούσε παπούτσια δικής του κατασκευής από κοκοφίνικα.

Τα σχέδια και τα χρώματα, όπως έχει παραδεχτεί η κόρη του Έμμα, δεν της άρεσαν καθόλου μέχρι που πήρε την απόφαση να του το πει. Τότε ο Πωλ Ευμορφίδης την προέτρεψε να δημιουργήσει κάτι αποκλειστικά και μόνο για εκείνον, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ολόκληρη συλλογή που, εκτός από τις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές της χώρας Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη, Κέρκυρα, σήμερα ταξιδεύει και στο εξωτερικό όπως τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο, τη Μαδρίτη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει