επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

276

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Φάγαμε σχεδόν την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου με… καλά και κακά σημάδια. Για να δούμε!

BEBAIA και η παρατεταμένη ξηρασία δεν λέει τίποτα απολύτως. Δεν βοηθά, αλλά και τι να κάνουμε; Να πληρώνουμε ρεύμα; Πετρέλαιο;

ΡΕ τι γίνεται στον κόσμο! Προφυλακίστηκε και ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων και συνάμα υπεύθυνος έκδοσης σε μεγάλο αθηναϊκό εκδοτικό οίκο Bασίλης Παπαθεοδώρου, με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης παιδικής πορνογραφίας και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.

Ο ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ διέκοψε κάθε σχέση μαζί του, είπε, αλλά η ζημιά έχει γίνει.

ΧΑΜΟΣ στο Μέγαρο με τις σαγιονάρες του επιχειρηματία στην επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους. Πάντως μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις παντόφλες του εν λόγω έχει η χρηματοδότηση και τα δάνεια που έχει πάρει η εταιρεία από τη δεκαετία του ‘90 και τον τότε αναπτυξιακό νόμο.

ΠΩ ΠΩ! Ο Μπέζος είπε ότι δεν είναι…αριστερός και ότι δίνει θετικό πρόσημο στον Μητσοτάκη και έπεσαν να τον φάνε! Λογικό, πρέπει να κάνεις δηλώσεις αριστεροφροσύνης για να επικρατήσεις στα καλλιτεχνικά.

ΝΑΙ, είναι απίστευτο το μίσος που εισπράττει ο Γιάννης Μπέζος από “φανατικούς δημοκράτες της Αριστεράς”, επειδή απλώς είπε πως αυτοπροσδιορίζεται ως φιλελεύθερος και όχι ως αριστερός και πως τολμά να κρίνει θετικά το έργο της κυβέρνησης. Αυτή είναι η δημοκρατία της Αριστεράς.

ΑΛΛΑ εκείνος δεν κρατιέται: «Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους. Δηλαδή υποφέρω. Προτιμώ να τους αφήσω στην ηλιθιότητά τους,να μεγαλώσουν και να εξαφανιστούν… Σιχαίνομαι τους ανθρώπους οι οποίοι είναι μόνο λόγια, συνήθως είναι κάτι τεμπέληδες και ψευτοσοσιαλιστές» είπε.

ΚΙ ΑΛΛΟΙ χτύποι στη γειτονιά μας. Δημοσίευμα της Wall Street Journal κάνει λόγο για πληροφορίες που εχει μοιραστει η Σ. Αραβια με τις ΗΠΑ,που μιλουν για επικείμενη επίθεση του Ιράν σε στόχους στο Βασιλειο… Οι στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχη, βρισκονται στο ύψτιστο επίπεδο επιφυλακής…

ΑΛΗΘΕΙΑ, ορισμένοι πιστεύουν ότι μπορούν να παρακολουθήσουν επιχειρηματίες επιπέδου Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη στέλνοντας μηνύματα στο κινητό; Ότι θα πατήσουν ένα λινκ στο κινητό αυτοί που δίνουν εκατομμύρια ευρώ σε ασφάλεια;

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει