ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μετακομίζει στο κλειστό του ΕΛΜΕΠΑ

Μια νέα εποχή ανατέλλει για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΑΣΚΑ Ηράκλειο που μετακομίζει στο Κλειστό γυμναστήριο «Μάρκος Καραναστάσης» του ΕΛΜΕΠΑ, αφήνοντας το Κλειστό Αλικαρνασσού και τα «Δύο Αοράκια» που τη φιλοξενούσαν τα προηγούμενα χρόνια.

«Μετά από την πιο δύσκολη χρόνια του σωματείου και της παρέας μας, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ για να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε,που κοπιάσαμε, που αγαπήσαμε.

Το ΑΣΚΑ Ηράκλειο, υποδέχεται τη νέα αθλητική χρονιά, σε μια νέα φιλόξενη στέγη, σε ένα γήπεδο διαμάντι, με νέα κεφάτα και παλιά αγαπημένα πρόσωπα.

Ευχαριστούμε θερμά το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και τους ανθρώπους της Ε.Α.Δι.Π. που ανταποκρίθηκαν άμεσα και με χαρά στο αίτημά μας, για χρήση του κλειστού αθλητικού κέντρου Μάρκος Καραναστάσης ως το νέο προπονητικό μας σπίτι.

Η αγωνιστική σεζόν που σύντομα ξεκινά, για όλους εμάς στο Ηράκλειο είναι πραγματικά νέα και πολλά υποσχόμενη», τονίζει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του σωματείου.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της πρώτης φάσης του 23ου Κυπέλλου Ελλάδας της ΟΣΕΚΑ.

  • Το ΑΣΚΑ Ηράκλειο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας (17 ή 18/12) τον ΑΣ Άτλας, ενώ οι Αετοί Κρήτης θα ριχθούν στη «μάχη» του Κυπέλλου από τη δεύτερη φάση (14 ή 15 Ιανουαρίου) κόντρα στον Ήφαιστο.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει