Απίστευτο κι όμως… αληθινό

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 5-6/11 Η SL2-Η ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

Είναι απίστευτο κι όμως… αποτελεί πλέον πραγματικότητα. Μετά από πολλές αναβολές και εμπόδια το πρωτάθλημα της Σούπερ  Λιγκ 2 ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5 και  6 Νοεμβρίου.

Κατά μεγάλη πλειοψηφία (17 ναι 4 όχι), οι ΠΑΕ στο ΔΣ που έγινε χθες  έδειξαν σέντρα στις 5-6/11 καθώς έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και η σεζόν δεν σηκώνει άλλη καθυστέρηση.

Σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό, η ΕΡΤ  έκανε νέα πρόταση για την κάλυψη των αγώνων για το 2022-2023. Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες είναι  περίπου 2.735.000 + 600.000 μπόνους για τις θέσεις 1-5.

Η πρόταση πέρασε με 12 ναι, 7 όχι και 2 λευκά, έχοντας πάντα σε εκκρεμότητα τα περσινά οφειλόμενα από το μπόνους κατάταξης.

Είναι μάλιστα πιθανό αν συμφωνήσει η ΕΡΤ το μπόνους να το πάρει η διοργανώτρια και να το μοιράσει σε όλες τις ομάδες μαζί με το 2.735.000. Έτσι κάθε ομάδα θα πάρει περίπου 110.000.

Η Σούπερ Λιγκ  2 θα ξεκινήσει κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη την 1η αγωνιστική, εφόσον προλάβουν όλα να γίνουν στην ώρα τους, σε ό,τι αφορά τις υπογραφές της νέας σύμβασης.

Ο πρόεδρος  της Λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος με δηλώσεις του στάθηκε στις εταιρείες που θα αναλάβουν να προωθήσουν το προϊόν αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται για να προβληθούν παιχνίδια της πρεμιέρας από την ΕΡΤ.

«Μετά τα τόσα προβλήματα το πρωτάθλημα ξεκινάει, έχουμε κάνει πρόσκληση ενδιαφέροντος σε μια εταιρεία η οποία θα εκτιμήσει το προϊόν για να μας πει ποια είναι τα χρήματα που εκτιμόνται για το πρωτάθλημα της Super League 2. Εταιρεία θα αναλάβει και το μάρκετινγκ της κατηγορίας. Είναι επιτυχία ότι καταφέρνουμε να ξεκινήσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Γίνονται προσπάθειες να προβληθούν κανονικά παιχνίδια της πρεμιέρας από την ΕΡΤ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεουτσάκος.

Εκτός από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 στην εκκίνηση το προσεχές Σαββατοκύριακο θα βρεθεί και αυτό για τις ομάδες Κ20.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει