Μια διακομματική με τη… 12χρονη

135

Τελικά ήταν… διακομματική! Οργιάζουν οι φήμες για εμπλοκή και τρίτου πολιτικού προσώπου στην υπόθεση του Κολωνού και τον βιασμό της 12χρονης.  Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα στοιχεία για το ποιοι βρίσκονται ανάμεσα στους ανθρώπους που συνομίλησαν μέσω της εφαρμογής γνωριμιών με τη 12χρονη.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, υπάρχει και τρίτο κομματικό στέλεχος που φέρεται να συνομίλησε με την ανήλικη και ερευνάται αν συνευρέθηκε σεξουαλικά μαζί της ή δέχθηκε πορνογραφικό υλικό.  Πρόκειται για έναν 39χρονο, ο οποίος είναι στέλεχος μεγάλου πολιτικού κόμματος, εκτός της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με καταγωγή από μεγάλο νησί. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο συγκεκριμένος φέρεται να έχει θορυβηθεί πολύ από τις εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης.

Ότι τις επόμενες ώρες θα βγει στη δημοσιότητα και άλλο όνομα πολιτικού προσώπου, υποψηφίου βουλευτή μεγάλου κόμματος, ως σχετιζόμενου με τη φρικτή υπόθεση, μεταδόθηκε από την εκπομπή “Super Κατερίνα”, λίγο πριν τη νέα κατάθεση του παιδιού για τα όσα πέρασε στα χέρια του βιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου, αλλά και τη νέα αναγνώριση ανθρώπων που τη βίασαν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει