ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Λήξαν το θέμα Αποστολάκη, πληρώθηκε και ο Στράτος

161

Μερικές ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της πρόθεσης της ΠΑΕ Ηρόδοτος να μην προβεί στη διευθέτηση της οικονομικής εκκρεμότητας που υπήρχε με τον Αντώνη Αποστολάκη, το ζήτημα θεωρείται λήξαν!

Οι δύο πλευρές βρήκαν μία συμβιβαστική λύση κι έτσι το τελευταίο «αγκάθι» για την πιστοποίηση της συμμετοχής της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ 2, δεν υφίσταται πλέον. «Η ομάδα μας ήρθε σε συμφωνία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αντώνη Αποστολάκη, όσον αφορά το οφειλόμενο ποσό προς το πρόσωπό του.

Του καταβλήθηκαν χρήματα και το θέμα θεωρείται λήξαν», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού. Μετά τη διευθέτηση της συγκεκριμένης οφειλής, η ΠΑΕ Ηρόδοτος ενημέρωσε πως ολοκλήρωσε και τυπικά τις διαδικασίες για την αποπληρωμή του μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας, Θωμά Στράτο, ο οποίος έλαβε όσα χρήματα δικαιούνταν.

Το ερώτημα είναι σε αγωνιστικό επίπεδο, ποιος θα αναλάβει από δω και πέρα τα ηνία της ομάδας, με τη διοίκηση να τηρεί σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο ζήτημα. Υπενθυμίζεται ότι στο φιλικό με τον Αλμυρό, χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Άλκης Πλουσής, ο οποίος προσελήφθη πριν από λίγους μήνες και ήταν ο άμεσος συνεργάτης τόσο του Στάθη Σταθό- πουλου, όσο και του Θωμά Στράτου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει