επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

275

ΚΑΛΗΜΕΡΑ καλό μήνα και καλή δύναμη. Νοέμβρη ανοίγει η σεζόν κι όλα δείχνουν ότι θα πάμε για μερικές ακόμη μέρες ζεστές σαν να είναι Σεπτέμβριος. Αλλά πόσο ακόμη θα κρατήσει;

ΑΛΛΑ θα κάνει πρεμιέρα και το καλάθι της νοικουράς αύριο και θα ησυχάσουμε. Θα λυθούν όλα δια μαγείας.

ΑΥΤΗ είναι λύση στον ΣΥΡΙΖΑ: Ανακωχή έως τις εκλογές. Αυτό ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό επιβάλλει και η ανάγκη πολιτικής επιβίωσης των στελεχών του κόμματος. Και αυτό φαίνεται ότι θα γίνει τελικά, αν κρίνει τουλάχιστον κανείς από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, οπότε και ακούστηκαν διαφορετικές φωνές, πλην όμως όχι με αρκετή ένταση, ώστε να πυροδοτήσουν έκρηξη στο εσωτερικό του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε αμέσως και σωστά τον Αντωνιοζα με το που έγινε γνωστό ότι συνομιλούσε με την 12χρονη και εδώ  κάποιοι προσπαθούν να τον ξεπλύνουν με επιχειρήματα «ίσως δεν γνώριζε, κτλ».

ΑΛΛΑ φαίνεται ότι υπάρχει κι άλλο λουλούδι από τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα στα άτομα που μιλούσαν με τη 12χρονη. Όχι τίποτα άλλο αλλά γι αυτούς που προσπαθούν να ιδεολογικοποιήσουν τα των βιασμών.

ΣΤΗΝ Αλβανία κατάφερε να διαφύγει ο «βιαστής με το τατουάζ» Ο 45χρονος άνδρας βρίσκεται στη γειτονική χώρα δείχνοντας με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με τις ελληνικές Αρχές. Σκοπός του είναι να παραμείνει ασύλληπτος και να κυκλοφορεί ελεύθερος στην πατρίδα του.

Η ΜΑΝΑ του λέει πως δεν θέλει να τον ξέρει, αλλά τη… ζημιά της την έκανε ήδη η άμοιρη.

EXEI ΔΙΚΙΟ ο φίλος μας ο Σάκης Γ. που λέει για τον Πάτση. Μπορείς να πεις πολλά για τον βουλευτή της ΝΔ. Κανείς όμως δεν λέει  για τους 3537 Γρεβενιώτες, που με την ψήφο τους, τον Ιούλιο του 2019,  έχρησαν τον άνθρωπο αυτό βουλευτή, δηλαδή αντιπρόσωπό τους στα εθνικά κοινά! Αυτοί είναι, άραγε, άμοιροι ευθυνών; Ε για πείτε μου…

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ η κυβέρνηση. Μηδενίστηκαν, λέει, οι εκκρεμείς συντάξεις και για το 2020, φτάνοντας τις 29.000 απονομές τον Σεπτέμβριο ενώ για το 2021 το ποσοστό ολοκλήρωσης αγγίζει το 95,5%.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει