Ανοικτό «παράθυρο» στις εκπομπές μέσα από τη φυλακή για τη 38χρονη με το οξύ

«ΒΓΑΙΝΕΙ» ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ

378

Το δρόμο για τις φυλακές Νεάπολης πήρε χθες η 38χρονη με το καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της. Μετά από τέσσερα 24ωρα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου η κατηγορούμενη μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα του Λασιθίου, αν και αρχικώς υπήρχε σκέψη για τις φυλακές Κορυδαλλού καθώς εξακολουθεί να εκφράζει φόβους για τη ζωή της.

Μέσα από τη φυλακή η 38χρονη επεδίωξε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τηλεοπτικές εκπομπές προκειμένου να εκθέσει για μία ακόμα φορά τις θέσεις της, αρνούμενη ότι σχεδίασε την επίθεση σε βάρος του πρώην συζύγου της. Ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, ότι είναι μία γυναίκα που έχει κακοποιηθεί και ότι αναγκάστηκε να ρίξει πάνω του το υγρό για να γλιτώσει.

«Δεν μπορώ να ακούω ότι έκανα επίθεση επειδή είμαι πικραμένη. Ήμουν σε άμυνα» είπε μιλώντας στην εκπομπή live news, ενώ χαρακτήρισε ισχυρισμούς για παιδιά του νηπιαγωγείου τα περί εμπλοκής τρίτου προσώπου.

Αμφισβήτησε ότι ο 36χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του. «Έχει εγκαύματα 2ου βαθμού, είμαι συντετριμμένη γι’ αυτό, ήμουν όμως σε άμυνα» επανάλαβε. Υποστήριξε ότι αγάπησε πολύ τον 36χρονο, τον αγάπησε όπως αγαπά και τα παιδιά της, κλαίει όλη μέρα γι’ αυτό που έγινε  και από την στεναχώρια της πέφτουν τα μαλλιά της.

Νωρίτερα είχε μιλήσει και στην εκπομπή Tlive όπου μεταξύ άλλων αποκάλεσε εγκληματία τον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγός της, για τον οποίο είπε ότι δεν δίσταζε να ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών, παρά το γεγονός ότι γνώριζε πολύ καλά το βιογραφικό του γι’ αυτό και τον παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή.

Πάντως, οι δικηγόροι του 36χρονου θα ζητήσουν εγγράφως  να διωχθεί ποινικά η «Στεφανία», φίλη της 38χρονης, η οποία φέρεται, όπως υποστηρίζεται, να βοήθησε την κατηγορούμενη να παγιδεύσει τον εν διαστάσει σύζυγό της με δέλεαρ το ομαδικό σεξ. Όπως αναφέρεται, πρόκειται για υπαρκτό πρόσωπο, έχει ταυτοποιηθεί και έχουν στη διάθεσή τους, όπως λένε,  μηνύματα και κλήσεις στο κινητό του 36χρονου.

Ως προς τους συνεργούς της 38χρονης, οι έρευνες όπως έχει γράψει η «Π» επικεντρώνονται στο νότιο Ρέθυμνο, με επίκεντρο ξενοδοχείο στην Αγία Γαλήνη.

«Δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο…»

Η διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στο  Θριάσιο νοσοκομείο, κ. Μαρία Καλοφώνου, χθες για μία ακόμα φορά τόνισε ότι ο 36χρονος δεν έχει ακόμα διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

«Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του, αυτά τα εγκαύματα είναι τόσο εκτεταμένα που μία λοίμωξη μπορεί να προκαλέσει θάνατο…. Στον τράχηλο το χημικό έγκαυμα έχει πάει βαθιά.

Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να αποκατασταθεί σε απόλυτο βαθμό, έχει χαθεί μεγάλο τμήμα του δέρματος από το πρόσωπο, το λαιμό, την πλάτη και μέρος από  τα χέρια».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει