«Περήφανος για τους παίκτες μου»

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΤΑΜΠΡΑΟΥΣΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

173

Υπερήφανος για τους παίκτες του και ευχαριστημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας δήλωσε ο  Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

«Πιστεύω ότι αυτός ο βαθμός είναι πάρα πολύ σημαντικός για αυτά που περνούν οι παίκτες και η ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, την προσπάθεια και συγκέντρωση που έδειξαν. Είμαι χαρούμενος για τη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε όλη αυτή τη πίεση» τόνισε ο Λιθουανός τεχνικός και στάθηκε στο επιθετικό πνεύμα της ομάδας του: «Παίξαμε με μία πιο επιθετική κατεύθυνση. Η πίεση, όμως, από τον Άρη ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Είναι η αρχή, προσπάθησα να βρω διάφορους τρόπους στο βάθος της ομάδας. Πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν».

Αναφερόμενος στο μέλλον, ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε:

«Βρήκα ένα φανταστικό γκρουπ ποδοσφαιριστών. Επαγγελματίες και με τρομερή νοοτροπία. Θέλω να βγούμε από αυτή την αρνητικότητα των τελευταίων εβδομάδων. Ο μόνος τρόπος είναι μέσα από τις προπονήσεις. Δεν έχουμε πολύ χρόνο μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ο τεχνικός του Άρη Άλαν Πάρντιου χαρακτήρισε πολύ καλή την εμφάνιση του ΟΦΗ, ενώ εστίασε το πρόβλημα της ομάδας του στο σκοράρισμα:

«Παίξαμε καλά σε όλο το παιχνίδι μέχρι την τελική προσπάθεια όπου αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Ιδιαίτερα αυτή του Καμάτσο, τις περισσότερες φορές θα το βάζαμε αυτό το γκολ, δε μπορώ να το εξηγήσω. Από την άλλη και ο ΟΦΗ έκανε πολύ καλή εμφάνιση και πάλεψε για να φύγει με βαθμό από εδώ. Πιστεύω ότι οι παίκτες του έπαιξαν και για τον προπονητή τους».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει