ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 2-0 ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ: Νίκη με πολλά «συν» για τον Πόρο

113

Φιλική νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε ο Πόρος στην Νεάπολη επί της τοπικής ομάδας με τα γκολ των Ξυλούρη, Πακιουφάκη, επανεμφάνιση Μέμμου και ντεμπούτο Ιατράκη. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ με τα “μπλε” για τον Μάνο Ξυλούρη, βρήκε ξανά δίχτυα ο Δημήτρης Πακιουφάκης,  ενώ επέστρεψε μετά από 2,5 μήνες και τον τραυματισμό του στον Άγιο Νικόλαο ο Γιώργος Μέμμος παίζοντας ένα 20λεπτο στην επανάληψη και  την πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια έκανε ο Μιχάλης Ιατράκης.

Μοναδικό μελανό σημείο αποτέλεσε ο τραυματισμός του Μάρκου Ριζάκη στο ζέσταμα (σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό) με την θέση του να παίρνει στην ενδεκάδα ο Ξυλούρης και να σκοράρει.

Το φιλικό αποτέλεσε  μια καλή προπόνηση για την ομάδα του Ηρακλείου  που είχε τον έλεγχο και με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο μέρος (9’ Ξυλούρης, 21’ Πακιουφάκης) πήρε την φιλική νίκη, ενώ είχε κι ένα δοκάρι  στο 60’  με τον Ρέππα.

Διαιτήτευσε  ο Κυριακίδης (Σιγανός-Εγγλέζος) από την Ένωση Λασιθίου.

ΝΕΑΠΟΛΗ: Λεοντιάδης, Μότσος Άγ., Κορνάρος, Ζανταλής (69’ Πάγια), Μαυρής, Ρογδάκης (90’ Κατρίνης), Ζαμπετάκης, Μουζιούρας (56’ Κωνσταντίνου), Ντρειάι, Μανδουράρης (73’ Στεφανάκης), Χατζιάι.

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης (56’ Ιατράκης), Νάκας (56’ Σημαιάκης), Καλαϊτζάκης, Πολ (46’ Αυγουστάκης), Παπαδομιχελάκης, Καλαμιώτης, Ουζούνογλου (71’ Μέμμος), Γροσδάνης (56’ Μαγάκης), Ξυλούρης (56’ Ρέππας), Πακιουφάκης (65’ Ζούζουλας), Καστελλιανάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει