Η 38χρονη, η μυστηριώδης «Στεφανία» και το δόλωμα με το ομαδικό σεξ

Σήμερα η απολογία για την επίθεση με το καυστικό υγρό

1,055

Ως μία σατανική γυναίκα που έφθασε στο σημείο να παγιδεύσει τον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της με δέλεαρ το  ομαδικό σεξ, με την συμμετοχή και δεύτερης γυναίκας, της μυστηριώδους «Στεφανίας», εμφανίζεται από το περιβάλλον του παθόντος η 38χρονη με το καυστικό υγρό.

Η νεαρή γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών από προηγούμενους γάμους, παραμένει από την Τετάρτη οπότε και παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ, στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου και σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η ίδια επιμένει ότι υπήρξε θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς και ισχυρίζεται ότι εξασφάλισε το συγκεκριμένο υγρό ως μέσο αυτοπροστασίας, ωστόσο τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, κυρίως sms, συνθέτουν για την 38χρονη ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ που παραπέμπει περισσότερο σε έναν άνθρωπο εμμονικό και εκδικητικό.

Το απόγευμα της Πέμπτης το δικηγορικό γραφείο του κ.  Αλέξη Κούγια, ο οποίος εκπροσωπεί την οικογένεια του 36χρονου μαζί με την συνάδελφό του κα Αλεξάνδρα Σπανάκη, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζεται ότι η κατηγορούμενη και μία ακόμα γυναίκα, που συστήθηκε τηλεφωνικά στον παθόντα ως «Στεφανία», τον παγίδευσαν. Ο κ. Κούγιας γνωστοποίησε ότι ο εντολέας τους επιθυμεί να τιμωρηθεί ποινικά και η μυστηριώδης γυναίκα, το τηλέφωνο της οποίας είναι στη διάθεση του 36χρονου αφού ο αριθμός είναι καταγεγραμμένος στο κινητό του.

Πρώτη φορά αναφορά στην ύπαρξη δεύτερης γυναίκας, η οποία φέρεται να είχε τηλεφωνική επαφή με τον 36χρονο, έγινε ανεπίσημα το Σάββατο, λίγες ώρες μετά την επίθεση, όμως επειδή ο παθών δεν ήταν σε θέση να μιλήσει ακόμα τότε, το όλο θέμα παρέμεινε αδιευκρίνιστο.

Το απόγευμα της Πέμπτης και μετά από το «πράσινο φως» που έδωσαν οι γιατροί, ο κ. Κούγιας συναντήθηκε και συνομίλησε με τον εντολέα του και εν συνεχεία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Εκείνο, το οποίο πληροφορήθηκε για πρώτη φορά ο κ. Κούγιας, είναι ότι πολλές ημέρες πριν υπήρχε μια έντονη πίεση της δράστιδος προς το θύμα να επανασυνάψουν σχέση, με προκλήσεις και παρακλήσεις, τις οποίες το θύμα απέρριπτε».

Υποστηρίζεται ότι από την παραμονή της επίθεσης με το καυστικό υγρό και αμέσως μετά την παραλαβή της τοξικής ουσίας, η 38χρονη και εν συνεχεία μία γυναίκα ονόματι Στεφανία άρχισαν να τηλεφωνούν συνεχώς στο θύμα, όπως αποδεικνύεται από πάρα πολλές κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο. Αναφέρεται ότι οι δύο γυναίκες τον προσκαλούσαν να συναντηθεί μαζί τους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου για ομαδικό σεξ.

Περιγράφεται ότι ο 36χρονος αποδέχθηκε να μεταβεί στο ξενοδοχείο μετά από επίμονες κλήσεις και της δεύτερης γυναίκας, το κινητό τηλέφωνο της οποίας είναι καταγεγραμμένο στο κινητό τηλέφωνο του παθόντος όπως και οι κλήσεις που έκανε, στοιχεία που, όπως αναφέρεται, θα τεθούν υπόψη της κας ανακρίτριας Ηρακλείου.

Όταν τελικά πήγε στο ξενοδοχείο, εκεί τον περίμενε μόνο η 38χρονη. Ο παθών παρέμεινε για λίγο στο δωμάτιο, αποχώρησε και στην συνέχεια επέστρεψε όπου φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με την κατηγορούμενη, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Την ώρα που κοιμόταν, η δράστις έκανε την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του με το επικίνδυνο υγρό.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έλαβα εντολή από το θύμα να ζητήσω την ποινική δίωξη της γυναίκας με το μικρό όνομα Στεφανία, της οποίας το πραγματικό όνομα θα αποκαλυφθεί από την έρευνα του αριθμού, με τον οποίο του τηλεφωνούσε και το οποίο θα κληθεί να αποκαλύψει η δράστις, και συγκεκριμένα να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, αφού, ακόμη και αν δεν ήταν παρούσα την ώρα του εγκλήματος μαζί με τη δράστη, ήταν και αυτή ένα από τα πρόσωπα που παγίδεψαν το θύμα.

Με έγγραφο, το οποίο θα αποστείλουμε στην κα Ανακρίτρια το Σάββατο 29.10.2022, διότι η 28.10.2022 είναι αργία, θα ζητήσουμε να κατασχεθούν το κινητό, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και οτιδήποτε άλλο είχε στην κατοχή της η δράστις, θα ζητήσουμε την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών κλήσεων τόσο στο κινητό της δράστη, όσο και στο κινητό της συνεργού της και θα παραδώσουμε και το κινητό του θύματος, ώστε να επιβεβαιωθούν αυτά, τα οποία ισχυρίζεται ο εντολέας μας, και κυρίως να αποκαλυφθεί με ποιους ήρθε η δράστις σε επαφή πριν την ημέρα του εγκλήματος, κατά το χρόνο του εγκλήματος και μετά την ημέρα του εγκλήματος και ειδικά το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη διάπραξη του εγκλήματος μέχρι τη σύλληψή της με το ένταλμα σύλληψης.

Θα ζητήσουμε επίσης να υποβληθεί ερώτημα στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ώστε να διερευνηθεί πού μετακινήθηκε η δράστις μετά το έγκλημά της, αφού αυτό είναι εφικτό από την ενεργοποίηση των κεραιών που ενεργοποιήθηκαν κατά τη μετακίνησή της.

Είμαστε βέβαιοι ότι η κα Ανακριτής θα ρωτήσει την κα κατηγορουμένη αλλά και τη συνεργό της πού κρυβόταν  η κα κατηγορουμένη επί τέσσερις ημέρες από την εγκληματική πράξη της, ώστε να διερευνηθεί εάν υπάρχουν και άλλα πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να κατηγορηθούν είτε για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία, είτε και για το αδίκημα της παρασιώπησης εγκλήματος».

Ως προς την κατάσταση της υγείας του 36χρονου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένει σοβαρή, υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών, ενώ ο δρόμος της αποκατάστασης του προδιαγράφεται μακρύς και επώδυνος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει