ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Απάντηση της ΕΟΑΒ στην «ομάδα διάσωσης»

137

Μαίνεται ο «εμφύλιος» στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών με τη διοίκηση να δίνει απαντήσεις στην  αυτοαποκαλούμενη  «ομάδα διάσωσης», χαρακτηρίζοντας παντελώς ανακριβή τα όλα όσα αναφέρει στην επιστολή της, με αφορμή την εκλογή στην προεδρία της κ. Ζαγκλιβέρη. Μεταξύ άλλων το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας τονίζει: «Με τη συμπεριφορά τους απαξιώνουν το αρμόδιο καταστατικό όργανο της Ομοσπονδίας, δηλαδή το Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο μπορούσαν να συμμετάσχουν  και να καταθέσουν τις όποιες απόψεις-απορίες τους, όπως επιβάλλουν οι δημοκρατικές διαδικασίες.

Ταυτόχρονα προσβάλλουν το θεσμό του Προέδρου του ΔΣ, αλλά και τα πρόσωπα τόσο του παραιτηθέντος όσο και της νέας Προέδρου αφού επέλεξαν την επικοινωνιακή εκμετάλλευση της σημαντικής αυτής στιγμής, αντί της θεσμικής τους παρουσίας και εκτέθηκαν με όσα ανιστόρητα αναφέρουν στην επιστολή τους. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που με ακατανόμαστες φράσεις απευθύνονταν στον κ. Λάγκα και τώρα «κόπτονται» γιατί παραιτήθηκε.

Απόλυτη προτεραιότητα πρέπει να είναι η στήριξη των αθλητών, η προσήλωση στο στόχο της επιστροφής της Ελληνικής Άρσης Βαρών στο δρόμο των επιτυχιών και η συνέχιση του πετυχημένου έργου που μας άφησε παρακαταθήκη ο προηγούμενος Πρόεδρος. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς εκτός από εκείνους που με δική τους επιλογή αυτοεξαιρούνται.

Υποθέτουμε ότι κάτι θα σπεύσουν να «ψελλίσουν» σε απάντηση των ανωτέρω αλλά δηλώνουμε ότι δεν έχουμε σκοπό να  ακολουθήσουμε ανταλλαγή επιστολών».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει