Σολτς: Πρώτα στην Ακρόπολη και μετά στο Μαξίμου

254

Στον ιερό βράχο της Ακρόπολης αναμένεται να ξεναγηθεί σήμερα νωρίς το πρωί από τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς που βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα.

Λίγο αργότερα, στις 11.00 το πρωί θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Τύπου για τους δημοσιογράφους.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Olaf Scholz, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Ελλάδα, θα μεταβούν το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.

Στις 11:00 ο πρωθυπουργός θα υποδεχτεί τον Καγκελάριο Scholz στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντησή τους οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις προς τον Τύπο και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας σε διευρυμένη σύνθεση με τη συμμετοχή των δύο αντιπροσωπειών.

Το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναχωρήσει για την Ήπειρο, όπου θα παραστεί σε εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο Καλπάκι και στα Ιωάννινα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει