επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

298

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό τριήμερο από αύριο, ένεκα της 28ης Οκτωβρίου.

ΣΤΟ μεταξύ σήμερα συναντιέται ο Μητσοτάκης με τον Σολτς, που επισκέπτεται τη χώρα μας. Ώρες είναι να του απαιτήσουμε γερμανικές αποζημιώσεις…

ΘΑ ΕΙΝΑΙ… αγένεια από τον οικοδεσπότη, δε νομίζετε;

ΤΟ ΠΟΛΥ πολύ να μας πει ΟΧΙ. Επετειακό και αυτό, αν και διαφορετικό από του Μεταξά!

ΤΟ 1940 φωνάζαμε «ΑΕΡΑ» πάνω ’κει στης Πίνδου μας τις κορυφές και τώρα θέλουμε αέρα για να αναπνεύσουμε από τα σκάνδαλα και τις δυσκολίες.

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Πάτση, όσο και αν η κυβέρνηση θέλει να το προσπεράσει, είναι ολκής και αποτελεί πισωγύρισμα για τη ΝΔ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ φαρμακερό βέλος στη φαρέτρα της αντιπολίτευσης, που φαντάζομαι θα το εκτοξεύει ξανά και ξανά στη διάρκεια της μακράς προεκλογικής περιόδου.

ΔΙΟΤΙ έχουμε να κάνουμε με «γαλάζιο» βουλευτή που έχει αγοράσει «κόκκινα δάνεια» για να τα εισπράξει φυσικά με κάθε τρόπο, ενώ παράλληλα η εταιρεία του με απευθείας ανάθεση προσέφερε νομικές υπηρεσίες στα ΕΛΤΑ, έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ, σύμφωνα με την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΙ μιλάμε για τα ΕΛΤΑ που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν και όπου δεν κλείνουν συρρικνώνουν τα καταστήματά τους, προκαλώντας την μήνιν των πολιτών.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ παίρνει δουλειές από το Δημόσιο και αυτό ούτε κουκουλώνεται ούτε καταπίνεται.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ είπε ο γνωστός νομικός, με ειδική μεταχείριση στα μανιακά πάνελ, από την εποχή που ήταν πρόεδρος στη Νίκη Βόλου, η κυβέρνηση και το κόμμα γνώριζαν για τη δραστηριότητά του.

ΚΑΙ ΑΝ το κόμμα τον έθεσε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας, ας απαντήσει και στους ισχυρισμούς του μέχρι πρότινος βουλευτή του…

ΟΣΟ ΚΑΙ αν στην πολιτική τα κόμματα αρέσκονται να… παίζουν  το πάτσι (να κάνουν συμψηφισμούς) η περίπτωση Πάτση είναι ιδιαίτερη και δεν βλέπω πως η κυβέρνηση θ’ αποσείσει τις ευθύνες από πάνω της.

ΕΚΤΟΣ και αν μας βρουν ή κατασκευάσουν ένα… Πάτση του ΣΥΡΙΖΑ!

ΓΙΑ ΑΛΛΗ μια φορά αφελής ο Τσίπρας που είπε στη Σία ότι η μόνη βεβαιότητα είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα»! Τον Βαγγέλη τον ρώτησε, τον «Τίγρη» τον αφουγκράστηκε;

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει