Τρισάγιο στο Μαρτινέγκο για τον Ν. Καζαντζάκη και Παγκόσμια Λέσχη Ανάγνωσης Έργων του

222

Τρισάγιο στον Προμαχώνα Μαρτινέγκο,όπου βρίσκονται οι τάφοι του Νίκου και της Ελένης Καζαντζάκη θα τελέσει σήμερα Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος κρητικός, η  Διεθνής Εταιρεία Φίλων του συγγραφέα.

Το τρισάγιο θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, σήμερα  στις 12.00 το μεσημέρι. Στις 8.30 βράδυ  θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η

Παγκόσμια Λέσχη Ανάγνωσης Έργων του Νίκου Καζαντζάκη στην οποία λαμβάνουν μέρος μέλη και φίλοι της ΔΕΦΝΚ καθώς και αναγνώστες του Καζαντζακικού έργου από την Ελλάδα και τον κόσμο. Το θέμα που θα συζητηθεί είναι «Η ανθρώπινη φιλία στο Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά».

Την παρουσίαση θα κάνει η κ. Κατερίνα Ζωγραφιστού, Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής, Πρόεδρος του Παραρτήματος Ελλάδας και Υπεύθυνη της Παγκόσμιας Λέσχης της ΔΕΦΝΚ. Θα αναγνωστούν, επίσης,αποσπάσματα που έχουν επιλέξει οι συμμετέχοντες και θα σχολιαστούν στη διάρκεια της βραδιάς. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν μπορούν να κάνουν χρήση του συνδέσμου:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/81059036655?pwd=Y2hhQ25sQ3Z4Ni9OenA2SWxJZHlRUT09.

Meeting ID: 810 5903 6655 Passcode: 846814.

Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα παρακολούθησης και μέσω Youtube στο κανάλι ΔΕΦΝΚ. ΕΛΛΑΔΑ, στον σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/channel/UCb6LiCgC2li4w1BMjs8y4YQ.

Επικοινωνία: lecturekazantzakis@gmail.com

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει