Η απάντηση και το… πάτσι του Πολάκη

182

Νωρίτερα ο Πάτσης τα είχε με τον Πολάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι λυπηρό που ταυτίζεις τον πολιτικό σου βίο με το ψέμα και τη χυδαιότητα. Είναι όμως, επιλογή σου. Αντί να παριστάνεις τον τιμητή και τον δήθεν αγωνιστή θα ήταν προτιμότερο να απολογηθείς για τα έργα και τις ημέρες της κοινοβουλευτικής σου θητείας». Αλλά στο τέλος… την πάτησε όπως έγραψε πανηγυρίζοντας ο Πολάκης:

«Μετά τη χαριστική βολή ήρθε η διαγραφη. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: 1) Αντιπολίτευση γίνεται με στοιχεία-αποδείξεις-σκληρά-αποφασιστικά! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ . 2) Η αλήθεια δεν κρύβεται. Δεν χρειαζόμαστε συνδιαλλαγή με ΜΜΕ διαπλοκής,η δύναμη των σοσιαλ-μίντια είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!! Ευχαριστω τους συνεργάτες μου». Ο Πάτσης πάντως δεν σκοπεύει να παραδώσει την έδρα του στη Νέα Δημοκρατία καθώς απευθυνόμενος στο μήνυμα του στους πολίτες των Γρεβενών διαβεβαιώνει ότι παραμένει ανεξάρτητος βουλευτής.

“Αγαπητοί Γρεβενιώτες και Γρεβενιώτισσες παραμένω Βουλευτής σας, Ανεξάρτητος” αναφέρει στην πρώτη του δήλωση μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Γρεβενών, Ανδρέας Πάτσης. “Μέχρι τελευταίας στιγμής θα είμαι ο Ανδρέας που ξέρετε. Σας ευχαριστώ θερμά” συμπληρώνει ο ίδιος.

ΠΟΛΑΚΗΣ ΤΟΥΙ ΓΙΑ ΠΑΤΣΗ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει