Υπέρ μιας ενωτικής πρωτοβουλίας

163

Υπέρ μιας ενωτικής πρωτοβουλίας για τον δήμο Μινώα Πεδιάδος δηλώνει ο καθηγητής κ.Κατσαπρακάκης απαντώντας σε σχετικό σχόλιο της στήλης για την πρόταση περί υποψηφιότητας στις δημοτικές εκλογές.

«Σε απάντηση δημοσιεύματος στην εφημερίδα Πατρίς της 24ης/10, σχετικά με πιθανή υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας, θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω από καρδιάς την ομάδα αυτή των νέων που αναφέρεται στο δημοσίευμα για το τιμητικό κάλεσμά της να με εμπιστευτεί στο τιμόνι του τόπου για τα επόμενα χρόνια.

Η αγάπη μου για το Αρκαλοχώρι και το Δήμο, γενικότερα, είναι δεδομένη. Η προσφορά και η συμβολή μου στην ανάπτυξη του τόπου, μέσα από τη δουλειά μου, την εξειδίκευσή μου και την ενεργητική εμπλοκή μου στη Μινώα Ενεργειακή Κοινότητα, τη μεγαλύτερη ενεργειακή κοινότητα της χώρας, μαζί με τη συμβολή επιπλέον δεκάδων επιστημόνων και συνεργατών, είναι δεδομένη, υφίσταται και θα συνεχίσει να υφίσταται, μέσα από σχήματα και δομές ευέλικτα και αποδοτικά.Με τα δεδομένα αυτά, θα επιλέξω να συνεχίσω να συμβάλω στο μέλλον του τόπου μας,μέσα από αυτά τα ευέλικτα σχήματα, κι όχι από την ηγετική θέση του Δήμου.

Αυτή τη στιγμή ο τόπος μας για το αξίωμα του Δημάρχου έχει ανάγκη από μία ενωτική πρωτοβουλία, με εμπειρία και τεκμηριωμένες δεξιότητες στο πολιτικό τοπίο της χώρας, η οποία με τη στήριξη των νέων του τόπου, δραστηριοποιούμενη μέσα από σχήματα που τον έχουν καταξιώσει σε διεθνές επίπεδο,όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος, το ΑΘΛΗΣΥ και η Μινώα Ενεργειακή Κοινότητα, δύναται να οδηγήσει σε ένα μίγμα εκρηκτικό,  ικανό να επαναφέρει και πάλι τον τόπο σε μέγιστους ρυθμούς κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης. Περιμένουμε αυτή την ενωτική πρωτοβουλία και θα είμαστε δίπλα της με όσα μέσα διαθέτουμε, ως επαγγελματίες, ως Πανεπιστήμιο, ως Μινώα Ενεργειακή Κοινότητα.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει