ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Βιασθήτω το θέλημά σου!

328

Ελλάδα δεν είναι μόνο ο Κολωνός! Έχει να επιδείξει και η περιφέρεια, κατά άλλους επαρχία, τους δικούς της Μίχους και τους εγχώριους Ντιτρού! Η παιδική σεξουαλική κακοποίηση ενδημεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της επικράτειας, που κατοικείται από δύο κατηγορίες ανθρώπων: αυτούς της διπλανής πόρτας και τους πεφτοσυννεφάκηδες. Οι πεφτοσυννεφάκηδες είναι οι κυρ Παντελήδες και οι της διπλανής πόρτας νοικοκυραίοι. Και παρά το ευυπόληπτο και των δύο κατηγοριών, το ειδεχθές έγκλημα συντελείται.

Κανονικά και με το νόμο! Όπου νόμος είναι οποιαδήποτε μορφή εξουσίας μπορεί να έχει ένας ενήλικας σε ένα παιδί ή το δίκιο του κάθε ανώμαλου και νοσηρού, αρκεί να έχει να πληρώσει το θύμα, το μαστροπό, τη μάνα, το παγκάρι της εκκλησίας και του πολιτευτή τη χορηγία. Και επίσης να μπορεί να σηκώνει το σταυρό τη Μεγάλη Παρασκευή και να αυτοπροβάλει στα social τη φωτογένειά του, που παραμένει απαστράπτουσα ακόμα και αν δίπλα του στέκεται ένας ιερέας, ένας υπουργός, ένας ηθοποιός.

Πριν κάποιες δεκαετίες όταν είχαμε να κάνουμε με τέτοια περιστατικά αναρωτιόμαστε για τους δράστες αν τους βγάζει το νερό.  Μα ούτε το ύδωρ φταίει ούτε η γη ούτε και το ζαβό το ριζικό μας. Είναι η ίδια η κοινωνία που εκτρέφει τα τέρατα, τα οποία εμφανίζονται με τη μορφή του θείου, του παππού, του γείτονα, του δασκάλου, το προπονητή, του ρασοφόρου, του αχθοφόρου και ουκ έστιν αριθμός παιδόφιλων και βιαστών των ψυχών και των σωμάτων.

Και αν θέλαμε να μιλήσουμε για τα δικά μας, τα της Κρήτης δηλαδή, όποιος θέλει να δει την αλήθεια κατάματα ας περάσει μια βόλτα  από τα πινάκια των δικαστηρίων. Και όποιος έχει άντερα και γερό στομάχι μπορεί να μπει σε ένα ακροατήριο για να πάρει μια γεύση- ψακί, σχετικά με όσα γίνονται από τη Σητεία μέχρι τα Χανιά, αμαυρώνοντας, μολύνοντας και μαγαρίζοντας παιδικές ψυχές.

Φτάσαμε, ειδικά στα Μικτά Ορκωτά Εφετεία τα αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων να υπερτερούν των υπολοίπων. Και αφού μιλάμε για εφετείο καταλαβαίνει κανείς ότι έχουμε να κάνουμε με υποθέσεις χρόνων… Άρα κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια (που κάνει αισχρό λογοπαίγνιο με τον Κολωνό)!

Και μετά έρχεται ο… εξαγριωμένος όχλος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ποστάρει το πρόσωπο του κάθε παιδοβιαστή, με ή χωρίς ομολογία με ή χωρίς εισαγγελική διάταξη, ζητώντας την κεφαλή του επί πίνακι και μια αγχόνη δώρο! Τα social δικάζουν και καταδικάζουν πριν την ελληνική Δικαιοσύνη που δεν φημίζεται δα και για τα αντανακλαστικά της. Και δίνουν χρώμα και κόμμα στους βιαστές μπας και κερδίσουν καμιά μονάδα από τις βε-βιασμένες ψήφους… Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες, που μπορούν να κάνουν ρελάνς με τον εκπρόσωπό τους Μάκη Βορίδη.

Ο υπουργός Εσωτερικών έκανε τη δική του πρόταση για τους παιδοβιαστές: «χημικός ευνουχισμός, υπό προϋποθέσεις». Θα ήταν όμως χρήσιμο ν’ ακούσουμε και τους άλλους από την κυβέρνηση πώς τοποθετούνται επί του θέματος. Ελπίζω δε το «υπό προϋποθέσεις» του Μάκη να μην έχει να κάνει με το αν το αδίκημα τελείται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό…

Και μετά ήρθαν οι δημοσιογράφοι… για να ξεσκίσουν τη δικογραφία και στο όνομα της ενημέρωσης να την κάνουν πορνογραφία! Και να βάλουν τον τηλεθεατή να κοιτά από την κλειδαρότρυπα και να περιμένει με ανυπομονησία να δει τα επόμενα 213 δελτία- όσοι και οι πελάτες στην ηλεκτρονική ατζέντα του Μίχου, από τα καμώματα των οποίων προσδοκούν μεγαλύτερες συγκινήσεις…  Είναι η κοινωνία που λέγαμε. Κοινωνία Ώρα… και συμπληρώστε ό,τι θέλετε. Ώρα να φεύγουμε!

Και μετά ήρθαν οι δικηγόροι, άλλοι λειτουργοί, όπως και οι προηγούμενοι, χωρίς καμία διάθεση τσουβαλιάσματος στους επαγγελματίες των δύο κλάδων.

Μόνο μια δικηγορίστικη φράση θα χρησιμοποιήσω για την καταγγελία της 19χρονης ότι βιάστηκε από δύο αστυνομικούς μέσα στο ΑΤ της Ομόνοιας- οι οποίοι και τέθηκαν εκτός σώματος μετά την έρευνα της Ομάδας των Εσωτερικών Υποθέσεων και την ιατροδικαστική εξέταση. Αλλά ο δικηγόρος ακάθεκτος έβαλε την καταγγέλλουσα στη θέση της, υποστηρίζοντας: «Η κοπέλα έκανε πράξη μια φαντασίωση της»!

Και ως επίλογο για το ποιοι είμαστε, παραθέτω την ακτιβιστική επίθεση της Original 21 (ενός από τα μεγαλύτερα οπαδικά κλαμπ στην Ελλάδα) στα ρολά του καταστήματος και στο αμάξι του βιαστή και μαστροπού Μίχου. Πριν είκοσι χρόνια οι μεγαλύτεροι ή και οι πατεράδες των ίδιων οπαδών τραγουδούσαν στην «Σκεπαστή» για τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή… «ο πιο καλός ο βιαστής είναι ο Χάρης Κοπιτσής»!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει