Έτρεξαν για καλό σκοπό

404

Ηλικιωμένοι, νέοι, γονείς με τα καροτσάκια των παιδιών τους συμμετείχαν χθες στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Στήριξης Ασθενών με Νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου έγινε ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, στο πλαίσιο του 7ου Περιπάτου “Ευ Ζω με τον Καρκίνο”.

Ηλικιωμένοι, νέοι, γονείς με τα καροτσάκια των παιδιών τους συμμετείχαν χθες στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Στήριξης Ασθενών με Νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου έγινε ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, στο πλαίσιο του 7ου Περιπάτου “Ευ Ζω με τον Καρκίνο”.Στη δράση συμμετείχαν ο ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Παύλος Μπαριτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Γιώργος Πιτσούλης, η Περιφερειακή Σύμβουλος, Γεωργία Μηλάκη και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ρένα Παπαδάκη – Σκαλίδη. “Είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Οι εγκαταστάσεις μας είναι στη διάθεσή σας.

Η πρόληψη είναι στο χέρι μας”, τόνισε ο κ. Αυγενάκης συγχαίροντας την πρόεδρο του Συλλόγου, Καίτη Κουναλάκη και τα μέλη του Δ.Σ., για την συνεχή και ενεργή δράση τους. Σημειώνεται πως το σημείο εκκίνησης και ο τερματισμός ήταν έξω από τη Λότζια, ενώ οι συμμετέχοντες ακολούθησαν τη διαδρομή 25ης Αυγούστου, Πλατεία 18 Άγγλων, Λιμενοβραχίονας μέχρι την 1η στροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή, διένυσαν μια απόσταση 4 χιλιομέτρων. Ο Σύλλογος στη σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

Ηλικιωμένοι, νέοι, γονείς με τα καροτσάκια των παιδιών τους συμμετείχαν χθες στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Στήριξης Ασθενών με Νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», στο κέντρο του Ηρακλείου, όπου έγινε ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, στο πλαίσιο του 7ου Περιπάτου “Ευ Ζω με τον Καρκίνο”.“Ο περίπατος αυτός γίνεται για να υπενθυμίσουμε σε γυναίκες και άνδρες ότι η πρόληψη είναι στο χέρι μας. Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας στην ενημέρωση του πληθυσμού σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει