Αύριο η ρεβάνς με τα Χανιά για τον Ηρόδοτο

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 1/11 Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

165

Ένα ακόμα φιλικό θα δώσουν μέσα σε λίγες μέρες Ηρόδοτος και Χανιά στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2.

Οι δυο ομάδες της Κρήτης θα τα πουν αυτή την  φορά στη… ρεβάνς που  θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, αύριο Κυριακή, στις 16:00.

Μετά  από το “τεστ” στα Περιβόλια που βρήκε τα Χανιά να επικρατούν με 2-1, οι δυο προπονητές Θωμάς Στράτος και Σπύρος Μπαξεβάνος θα έχουν την ευκαιρία για νέα χρήσιμα συμπεράσματα, δυο εβδομάδες πριν από την σέντρα του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ αναβλήθηκαν οι υποθέσεις των Διαγόρα, Ηρακλή, Απόλλων Λάρισας και Ηροδότου… Οι τέσσερις ΠΑΕ που  δεν έχουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα κλήθηκαν να απολογηθούν στον αθλητικό δικαστή την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, ωστόσο η απολογία τους πήρε παράταση  σε νέα ημερομηνία και συγκεκριμένα τη Τρίτη 1 Νοεμβρίου στις 12:00, λίγες μέρες δηλαδή πριν από την πρεμιέρα.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ  2 αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι οι υποθέσεις των ΠΑΕ Διαγόρας, ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλια Ο Ηρακλής, ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ΠΑΕ ΠΑΣΑ Ηρόδοτος που είχαν προσδιορισθεί να εκδικαστούν την ημέρα Τρίτη 25.10.2022, αναβάλλονται με βάσει έγγραφο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και προσδιορίζονται να εκδικασθούν για την ημέρα Τρίτη 1.11.2022 και ώρα 12:00».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει