Ο υπουργός και ο υιός

279

Τελικά όλα γίνονται σε αυτή τη χώρα. Γίνεται ένας υπουργός να υπογράφει συμβάσεις εκατομμυρίων με μία εταιρεία και στη συνέχεια ο γιος του να βρίσκει δουλειά όλως τυχαίως σε αυτήν; Κι αυτό είναι ένα θέμα που δεν αναδείχθηκε ούτε καν από την κυβέρνηση…Και όμως ναι. Μίλησε ο Ανδρουλάκης για τις υποκλοπές αλλά… δεν βγήκε τίποτα. Στο ΠΑΣΟΚ δηλώνουν ότι υπάρχουν πράγματα που ξέρουν, αλλά δεν μπορούν να μιλήσουν χωρίς τεκμηρίωση.

«Μέσα στην Εξεταστική ήρθε άνθρωπος της Krikel και είπε ότι την έφτιαξε με λίγα ευρώ και αυτή παίρνει αναθέσεις εκατομμυρίων. Δεν έγινε κανένας ουσιαστικός έλεγχος, ούτε έφοδος στα γραφεία» τονίζουν.

Και όταν ρωτάμε γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν το αναδεικνύει αυτό, απογοητευμένοι απαντούν: «Μα δεν υπάρχει καν θέμα στον δημόσιο διάλογο». Υπενθυμίζουν όσα γράφτηκαν σε μία εφημερίδα για τον γιο του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη επί ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Τόσκα. «Γίνεται ένας υπουργός να υπογράφει συμβάσεις εκατομμυρίων με μία εταιρεία και στη συνέχεια ο γιος του να βρίσκει δουλειά όλως τυχαίως σε αυτή την εταιρεία; Και αυτό είναι ένα θέμα που δεν αναδείχθηκε ούτε από τη Νέα Δημοκρατία».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε σε αυτό στην εξεταστική επιτροπή PEGA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μπήκε ακόμα και σε δελτίο Τύπου του κόμματος, αλλά «δεν μεταδόθηκε πουθενά», λένε, θεωρώντας ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει συμψηφισμό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει