Ηράκλειο: Εκδήλωση για τις επιχειρήσεις του Open Mall

275

Προχωράνε οι διαδικασίες για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ηρακλείου που στήνεται στην «καρδιά» της πόλης.

Οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο Οpen Mall του Δήμου Ηρακλείου, καλούνται να πάρουν μέρος σε εκδήλωση όπου θα ενημερωθούν για τις δράσεις του σχετικού Προγράμματος, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην Αίθουσα Καρούζου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (ΕΒΕΗ), Κορωναίου 9.

Στην παρουσίαση θα αναφερθούν οι αλλαγές που δύνανται να πραγματοποιηθούν στις όψεις των εμπορικών επιχειρήσεων, που έχουν ενταχθεί στη Πράξη «Ανοικτό Κέντρο Δ. Ηρακλείου -OPEN MALL» και θα γίνει ενημέρωση για την «Πλατφόρμα Προώθησης της Εμπορικής Περιοχής» και τον τρόπο λειτουργίας της.

Επίσης, ανοικτή πρόσκληση στις εμπορικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο κέντρο του Ηρακλείου και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ΔΩΡΕΑΝ στο Ανοικτό Κέντρο Δ. Ηρακλείου – OPEN MALL-  απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου, καθώς υπάρχει περιθώριο ένταξης επιπλέον επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα αφορά εμπορικές επιχειρήσεις που λειτουργούν στις περιοχές μεταξύ των οδών  Ζωγράφου – Χατζημιχάλη Γιάνναρη – Έβανς (μικρή)- Αβέρωφ και Γιαννιτσών, Τσικριτζή και Θεοδοσάκη αντίστοιχα, οι οποίες θα επωφεληθούν από δράσεις όπως:  εργασίες αποψίλωσης και απομά-

κρυνσης επιγραφών, χρωματισμό όψεων, τοποθέτηση επιγραφών και στοιχείων σήμανσης, προμήθεια και τοποθέτηση νέων τεντών και προσαρμογή υφιστάμενων, συμμετοχή σε ηλεκτρονική πλατφόρμα για την προώθηση της Εμπορικής Περιοχής.  Οι παρεμβάσεις για την αισθητική αναβάθμιση των εμπορικών επιχειρήσεων θα γίνουν σύμφωνα με το Σχέδιο Κανονιστικής Πράξης Κοινόχρηστων Χώρων της Παλιάς Πόλης Ηρακλείου.

Το Πρόγραμμα «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ηρακλείου» υλοποιείται από το Επιμελητήριο Ηρακλείου και τον Δήμο Ηρακλείου με χρηματοδότηση από το ΕΠΑΝΕΚ σε μια προσπάθεια εξωραϊσμού και αναβάθμισης του εμπορικού κέντρου Ηρακλείου, στο οποίο έχουν ήδη ενταχθεί και άλλες εμπορικές επιχειρήσεις.

Οι εμπορικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Ανοικτό Κέντρο Δ. Ηρακλείου, μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και να λάβουν τη σχετική   αίτηση έως 15 Νοεμβρίου από  το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κα. Χριστίνα Γραμματικάκη, τηλ:  2810 333629.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει