Θλίψη από τον ξαφνικό θάνατο της 34χρονης Νικολέτας

502

Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο η είδηση του θανάτου της 34χρονης, Νικολέτης Κοπάση, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Ο ξαφνικός χαμός της έχει συνταράξει το Ρέθυμνο, τα Σφακιά αλλά και το Ηράκλειο, όπου γεννήθηκε.

Ήταν παντρεμένη με τον Ρεθυμνιώτη επιχειρηματία, Γρηγόρη Πολυμίλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με το σύζυγό της και τα παιδιά τους, όταν αιφνιδιαστικά έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο που διέμεναν. Οι προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε δυστυχώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και η άτυχη νέα «έφυγε» από καρδιακή ανακοπή!

Η Νικολέτα σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Ρέθυμνο όπου και γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της.

«Αντίο» από το Πανεπιστήμιο

«Λέτα, θα σε θυμόμαστε για πάντα…», αναφέρει, σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης, καθηγητής Ηλίας Γεωργαντάς. Το Τμήμα αναφέρει πως «η είδηση της απροσδόκητης απώλειας της Νικολέτας Κοπάση βυθίζει σε θλίψη την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης. Η Νικολέτα φοίτησε στο Τμήμα την περίοδο 2006-2011. Όλες και όλοι θα την θυμόμαστε για το πόσο πρόσχαρη, αυθόρμητη, αγαπητή και ανιδιοτελής ήταν.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους φίλους της, τους οικείους της αλλά πρωτίστως στην οικογένειά της, τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά, τους οποίους δυστυχώς καταλείπει με τραγικά πρόωρο τρόπο».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΑΚ

Με αφορμή τον αδόκητο θάνατο της Νικολέτας Κοπάση, ανιψιάς του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Λευτέρη Κοπάση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: “Η οικογένεια του Ο.Α.Κ. όπως και όλη η κοινωνία της Κρήτης, θρηνούν το θάνατο μιας νέας κοπέλας, που “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή, αφήνοντας πίσω της δύο ανήλικα παιδιά.

Είμαστε συντετριμμένοι,  διότι ο θάνατος  της Νικολέτας Κοπάση, ακουμπά την ίδια την οικογένεια του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, καθώς η εκλιπούσα ήταν ανιψιά του αγαπητού προέδρου του Δ.Σ. και φίλου, Λευτέρη Κοπάση.

Η απώλειά της μας γέμισε όλους με θλίψη και χιλιάδες αναπάντητα “γιατί”. Ένας δραστήριος άνθρωπος, μια νέα γυναίκα, μια μητέρα, “έφυγε” τόσο νωρίς και τόσο άδικα, αφήνοντας πίσω της πολύ πόνο αλλά κι ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Η σκέψη και η καρδιά μας είναι δίπλα στην οικογένειά σας φίλε Λευτέρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει