Οι μαθητές απολαμβάνουν και το μπιτς μπάσκετ

ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ KARTEROS BEACH SPORTS CENTER

208

Το μπιτς μπάσκετ είναι ένα από τα τέσσερα αθλήματα άμμου που γνωρίζουν οι μαθητές-τριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της δράσης «Εβδομάδες Αθλητισμού: Τα σχολεία επισκέπτονται το Karteros Beach Sports Center», η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη του μήνα.

«Η γνωριμία των παιδιών με τα παράκτια αθλήματα κυλά εξαιρετικά. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός παιδιών έχει επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις και βλέπω ότι απολαμβάνουν τα παιχνίδια στην άμμο και το μπιτς μπάσκετ», τόνισε ο Γιάννης Λαμπουκάκης, υπεύθυνος του προγράμματος για το συγκεκρινένο σπορ.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές συνεχίζουν να δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το πρόγραμμα, με τις εγκαταστάσεις και με τα αθλήματα άμμου.

Μαρία Κρασανάκη (Καθηγήτρια Φ.Α. – 6ο ΓΕΛ):

«Συνοδεύσαμε 165-170 μαθητές από το Γυμνάσιό μας. Σχεδόν όλα τα παιδιά συμμετείχαν στις δραστηριότητες και πέρασαν πολύ ωραία. Ευχόμαστε να γίνονται συχνά αντίστοιχα προγράμματα».

Ιάσων Μαθιουδάκης (Μαθητής – 6ο ΓΕΛ): «Οι εγκαταστάσεις είναι υπέροχες. Το μπάσκετ μου αρέσει πολύ, αλλά το Beach Basketball ήταν μια καινούργια εμπειρία για μένα. Ήταν πολύ καλή επιλογή να έρθουμε να γιορτάσουμε τις μέρες αθλητισμού σε αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις».

Δημήτρης Φουστανάκης (Καθηγητής Φ.Α. – Λύκειο Πόμπιας):

«Η επίσκεψή μας ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Οι εγκαταστάσεις είναι απίστευτες, διεθνών προδιαγραφών. Είναι συνταρακτικό το πόσο γρήγορα ετοιμάστηκαν. Ευχαριστούμε όσους μερίμνησαν να γίνουν αυτές οι εγκαταστάσεις στον τόπο μας.Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν, απόλαυσαν το μέρος και τις δραστηριότητες. Ευχαριστούμε τους καθηγητές του γραφείου Φυσικής Αγωγής για τη βοήθειά που μας πρόσφεραν, ώστε να γνωρίσουμε τα αθλήματα άμμου. Φεύγουμε απόλυτα ικανοποιημένοι».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει