Ηράκλειο: “Άρρωστα” μηνύματα 40χρονου σε 12χρονη

406

Τα γρήγορα αντανακλαστικά και η συνεχής προσοχή που είχε στο παιδί του ένας Ηρακλειώτης αποκάλυψαν μια υπόθεση που προκαλεί σοκ και σχετίζεται με τα περίεργα  μηνύματα ενός 40χρονου σε ένα κορίτσι μόλις 12 ετών.

Ο 40χρονος, ο οποίος δεν κατάγεται από την Κρήτη αλλά από άλλο νησί της χώρας και εργάζεται σε μεγάλη επιχείρηση στο χώρο του τουρισμού έστελνε μηνύματα  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε «βομβαρδίσει» το παιδί με τα μηνύματά του, τα οποία  σόκαραν τον πατέρα του παιδιού, όταν κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και έψαξε στο προφίλ της ανήλικης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος επικοινωνούσε με τη 12χρονη από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και τις αρχές του Σεπτεμβρίου, όμως κανείς δεν είχε καταλάβει τότε κάτι. Άγνωστο πώς, ο 50χρονος πατέρας του παιδιού υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει και οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος ζητούσε να συναντηθεί και με το παιδί. Αυτό όμως δεν έγινε, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς αλλά και στον παιδοψυχολόγο με τους οποίους συνομίλησε.

Προχθές, ο πατέρας του παιδιού κατήγγειλε τα όσα είχε ανακαλύψει, προσκομίζοντας και τις σχετικές αποδείξεις, στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου. Ο 40χρονος βρέθηκε στην περιοχή όπου ζει και εργάζεται- πληροφορίες αναφέρουν εκτός Ηρακλείου- και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει