“Συμπόσιο πολιτισμού” με… υποκλοπές

256

Επίκαιρη εκδήλωση με θέμα: «Υποκλοπές :  Η κατάλυση της  Δημοκρατίας», οργανώνει σήμερα στις 6.30 το απόγευμα το «Συμπόσιο Πολιτισμού»,  στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου.

Ομιλητές θα είναι ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, και μέλος στην Ειδική μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και στην  Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών , βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Νίκος Βούτσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών,  Χρήστος Σπίρτζης, από τους πρώτους πολιτικούς που αποκαλύφθηκαν τηλεφωνικές υποκλοπές στο τηλέφωνό του και ο Κοσμήτορας  της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Χριστόπουλος.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του «Συμπόσιου Πολιτισμού», «η κυβέρνηση Μητσοτάκη προωθεί μεθοδευμένα και με πλήρως οργανωμένο σχέδιο την κατάργηση της Πολιτικής Ελευθερίας και της Δημοκρατίας και το πέρασμα σε μία μεταμοντέρνα δικτατορία, μέρος της οποίας ήταν και τα Μνημόνια.

Η Αντίσταση και η ενεργοποίηση κατά του πολιτικού ολοκληρωτισμού στο επιτελικό Ακροδεξιό παρακράτος και η δημιουργία ενός αυτόνομου κινήματος  πολιτών  υπέρ της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας, που  θα συμπεριλαμβάνει παρεμβάσεις και στα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης, είναι χρέος όλων μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει