Προβλήματα υδροδότησης στη Θέρισο

157

Νέα προβλήματα στην ύδρευση στην περιοχή της Θερίσου αναμένεται να προκαλέσει η προγραμματισμένη διακοπή ύδρευσης της ΔΕΥΑΗ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της δημοτικής επιχείρησης,  στο πλαίσιο της απομόνωσης των παλαιών δικτύων ύδρευσης της περιοχής Θερίσου και προκειμένου να γίνουν συνδέσεις στο νέο δίκτυο, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή ύδρευσης στην περιοχή της Θερίσου έως και σήμερα Τρίτη 18-10-2022.

Περισσότερες πληροφορίες επί της διανομής του νερού δίδονται καθημερινά καλώντας στον πενταψήφιο αριθμό 11122 (χωρίς κωδικό κλήσης 2810) ή στο 2810-339050 (αστική χρέωση) ή και στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΗ. Στο μεταξύ μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου θα γίνονται εργασίες εκσκαφής για τοποθέτηση κεντρικού αγωγού ύδρευσης και ομβρίων στις οδούς Ματθαιάκη, Γλαύκου και Παύλου Ζωγραφιστού (Βόρειος Παράδρομος ΒΟΑΚ) στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά για τοποθέτηση κεντρικού αγωγού ύδρευσης στις οδούς 1922 και Ηροδότου στην περιοχή της Αλικαρνασσού.

Ταυτόχρονα θα γίνονται εργασίες αποκατάστασης τομών στις οδούς Λυκείου, Ματθαιάκη (περιοχή Κορώνη Μαγαρά), και Σταδίου και 1922 στην περιοχή της Αλικαρνασσού.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει