Πολλές αναβολές λόγω κακοκαιρίας

ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΕΪ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ / ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ» / ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ “ΛΙΝΤΟ”!

187

Μεγάλη επίδραση είχε στις αθλητικές δραστηριότητες του σαββατοκύριακου, η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Ανατολική Κρήτη.

Με απόφαση της ΕΚΑΣΚ, αναβλήθηκαν όλα τα ματς των τοπικών πρωταθλημάτων, με εξαίρεση τον αγώνα Ηράκλειο 2 – Ακαδημία Ρ. (25-62), το οποίο έγινε στο “Λίντο” νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Την ίδια απόφαση έλαβε και η ΕΣΠΕΚ για τους αγώνες του Σαββάτου ενώ χθες έγιναν κανονικά τα περισσότερα παιχνίδια εφήβων- νεανίδων για τα Παγκρήτια πρωταθλήματα βόλεϊ.

Εξαίρεση αποτέλεσαν τα ματς νεανίδων Πήγασος- ΑΘΛΕΣΗ και ΓΕΗ-ΟΦΗ που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν στο «Λίντο», τα οποία αναβλήθηκαν λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην εγκατάσταση από την ισχυρή βροχόπτωση, κάτι βέβαια που προκαλεί αρκετά ερωτηματικά…

Αναβολή και στα «30α Καζαντζάκεια»

Όπως είναι φυσιολογικό, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, τόσο  ο Σαββατιάτικος αγώνας στην περιοχή των καρτ, όσο και ο χθεσινός αγώνας αντοχής για τα ποδηλατικά «30α Καζαντζάκεια», ανα- βλήθηκαν για το προσεχές σαββατοκύριακο, 22-23 Οκτωβρίου. Τέλος, αναβλήθηκε το «6ο Sitia Geopark Trail» (αγώνες ορεινού τρεξίματος και ανωμάλου δρόμου) ενώ δεν έγινε φυσικά ούτε το 1ο Παγκρήτιο τουρνουά αθλημάτων άμμου στις εγκαταστάσεις του Καρτερού.

Ματαιώσεις και στο ποδόσφαιρο

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν  στην Κρήτη οδήγησαν στην αναβολή προγραμματισμένων παιχνιδιών εκτός από μπάσκετ και βόλει και στο ποδόσφαιρο που είχε στο πρόγραμμα φιλικά.

Έτσι λοιπόν  δεν διεξήχθησαν οι αγώνες Ηρόδοτος-Γιούχτας  αλλά και ΟΦΙ-ΑΟΤ  ενώ δεν έγινε στα Περιβόλια το προγραμματισμένο φιλικό ανάμεσα σε Χανιά και Επισκοπή. Το ΟΦΙ-ΑΟΤ ήταν προγραμματισμένο στο Μάλεμε, όπου προετοιμάζεται η ομάδα της Ιεράπετρας, ενώ στη Νέα Αλικαρνασσό θα έπαιζαν Ηρόδοτος και Γιούχτας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει