Το ψυγείο και το δυστύχημα

203

Τα Εργατικά Κέντρα Κρήτης συμπαραστέκονται στην οικογένεια του 38χρονου Μανώλη Αφράτη, ο οποίος έχασε την ζωή του ενώ πραγματοποιούσε διανομές με φορτηγό ψυγείο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 21 Μαΐου του 2020 στο επαρχιακό οδικό δίκτυο  Κουρουτών – Φουρφουρά του Δήμου Αμαρίου και, όπως καταγγέλλει η οικογένεια του άτυχου 38χρονου, πρόκειται για εργατικό δυστύχημα, χαρακτηρίζοντας το μοιραίο όχημα που οδηγούσε ο Μανώλης Αφράτης «φονικό φορτηγό».

Σύμφωνα με ανακοίνωση των τεσσάρων Εργατικών Κέντρων του νησιού,  «με τις εκθέσεις των ειδικών πραγματογνωμόνων το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος εργαζόμενος και που είχε μετατραπεί παράνομα σε ψυγείο, αποτελούσε δημόσιο κίνδυνο. Δεν είχε διενεργηθεί ο απαιτούμενος μηχανικός έλεγχος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια του οδηγού.»

Τα προεδρεία των Εργατικών Κέντρων Κρήτης θα βρίσκονται έξω από το δικαστήριο του Ρεθύμνου την ερχόμενη Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεση ενώ σήμερα στις 7 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου συζήτηση στην οποία θα μιλήσουν μέλη της οικογένειας του θύματος και η νομική σύμβουλος της οικογένειας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει