Νέα εποχή με άρωμα γυναίκας στον Ηρόδοτο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗ

538

Νέα εποχή με άρωμα Γυναίκας στον Ηρόδοτο από χθες. Πρόεδρος στην ΠΑΕ είναι από χθες το βράδυ  η Κατερίνα Τσαντηράκη, πρώτη Γυναίκα πρόεδρος στην Σούπερ Λιγκ 2.

Η κ.  Τσαντηράκη στις πρώτες της δηλώσεις να αναφέρει μεταξύ άλλων: «Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, όμως θα είναι μαζί μας και ο ερασιτέχνης, το σωματείο φίλων Ηροδότου και όλος ο κόσμος. Είμαι συγκινημένη για την στιγμή αυτή και με δουλειά θα πάμε να κάνουμε μία αξιοπρόσεκτη πορεία».

Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Λάκης Καργιωτάκης, εκπροσωπώντας και το σωματείο φίλων Ηροδότου, τονίζοντας ότι «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και από αυτό το πόστο. Όλοι ξέρετε ότι είμαστε κοντά στην ομάδα και το μόνο που θέλουμε είναι η τιμιότητα η φερεγγυότητα για να είναι όλα στο φως και να ξέρουμε όλοι. Θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την Κατερίνα που είναι η πρώτη πρόεδρος στην ιστορία της Σούπερ Λιγκ 2».

Στο νέο Δ.Σ θα μετέχει και ο Παναγιώτης Τσιριμπής,  ο οποίος στην τοποθέτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο Ηρόδοτος από σήμερα αλλάζει σελίδα. Το ζητούμενο ήταν μόνο η συμμετοχή μας στη Β Εθνική. Πάμε γερά, πάμε ενωμένοι. Δεν έχουμε πλέον να κρύψουμε τίποτα. Όλα στο φως. Όσο αναφορά την ΠΑΕ, μία φορά το μήνα το Δ.Σ. με τον κόσμο μαζί θα συνεδριάζουν για να μαθαίνει ο κόσμος την πορεία της ΠΑΕ. Όλοι δίπλα στην ομάδα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει